Guide: Kaktusformering

Crush: Mobile skønheder

Skærmbillede 2015-09-29 kl. 15.51.08Skærmbillede 2015-09-29 kl. 16.19.21

Jeg er vild med disse uro’er. Denne fantastiske kreation er lavet af Kasper Kjeldgaard og koster 750 kr. HER. En helt anden ting er, at jeg er nødt til at finde farvekoden for den baggrund. Jeg har jo planer om at male stuen i denne uge 😀 Dog ligger jeg i disse dage bundet til sengen pga. sygdom, hvem har tid til den slags? Jeg giver det resten af dagen, men i morgen er jeg simpelthen nødt til at foretage mig noget produktivt.

Jeg er også lidt interesseret i at finde ud af, om man kan lave disse uroer selv. Det må jeg finde ud af i oktober. For det kunne være en genial gave-idé og naturligvis også til eget hjem. Ovenstående variant er min suveræne yndlings. Men der findes også et par andre rigtig fine eksempler til billigere penge.

Untitled-1

1. Flensted – kontrapunkt mobile HER / 2. Futura mobile HER / 3. Hanging feather mobile HER / 4. Flensted – Niels Bohr atom HER / 5. Flensted – sort tango HER

Følg med via:

BLOGLOVIN / FACEBOOK / INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Guide: Kaktusformering