Når industrien er bedst!

Nyheder fra HAY!

Det er altid uhyggeligt spændende, når der nærmer sig et sæsonskifte. For det er nemlig her, at det vælter ind med interessante nyheder fra de største brands på markedet. Jeg har ikke altid været lige sød ved HAY, og særligt ikke hvad angår samarbejdet med Sebastian Wrong, som har tilføjet en mere sprælsk tone i et ellers stilsikkert sortiment.

Men jeg kan ikke holde nallerne fra tastaturet, når jeg ved at længe ventede nyheder så småt lader sig præsentere hos de famøse boliggiganter. HAY har ellers formået at vinde lidt plusser fra min side af, da de lancerede deres formidable Slit Table i messing, som jeg SKAL eje! Så det var med et positivt udgangspunkt og en ren tavle, at jeg gravede efter nyheder i dag.

Kan i huske, at jeg for nylig lavede en anmeldelse af HAY minimarket, der åbnede i august? (I kan finde indlægget HER) – Men det er altså på denne webshop at nedenstående nyheder bliver tilgængelige for os. Nogle nyheder er allerede i biksen, mens de fleste udkommer i oktober/november.

Det første jeg gerne vil vise jer, er den hamrende populære Loop stage, der nu udkommer som en vol. 2 i form af hængende messing stager. De er nok ikke så meget mig, men tanken synes jeg er spændende!

Lup WallLup Wall oblongLup Wall roundLup Wall triangleDernæst er jeg nødt til at vise jer disse smukke timeglas: ‘Time Family’, som jeg uden tvivl er nødt til at eje! Yndige, skulpturelle og komplet ubrugelige, hvilket opfylder mine kriterier for nipsgenstande! 😀

Time familyTime M powder-redTime M grey-powderJeg forbliver i mit positive hjørne og bevæger mig videre til endnu et design, jeg snildt kunne forestille mig at købe. Disse smukke bakker høster altså en del plus point hos mig. Jeg er jo tosset med messing, og disse minimalistiske skønheder glæder jeg mig virkelig til at se mere til her i efteråret.

Tray familyTray L goldenOg med messing i tankerne, så synes jeg faktisk også at disse oplukkere er skønne.

Cap familyHerudover så er nedenstående ‘Pinorama’ også en nyhed, der allerede er tilgængelig på HAY Minimarket. Her kan man købe et hav af tillægsprodukter til sin opslagstavle i forskellige farver og materialer. Et spændende design, der hurtigt kan komme til at koste kassen 😀

Skærmbillede 2015-09-30 kl. 14.58.26Wrong for HAY udkommer også med nogle sprit nye lamper i 4 forskellige farver. Disse er ikke lige min smag, og det er en skam, at de ikke findes i messing. 😀 Men det er ret innovative.

WH Turn On family

I kan se alle billeder, nyheder og ‘coming soon’ produkter i HAY’s imagebank lige HER.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når industrien er bedst!