De her farvekombinationer er for lækre!

AW 2015: House Doctor

Jeg synes altid, det er vildt spændende at se hvilke sæsonvarer, der nærmer sig. I dette indlæg zoomer jeg lidt ind på det sortiment, vi kan forvente at møde fra House Doctor i løbet af efterårs- og vintermånederne. Som nogle af jer ved, så har jeg et ret stærkt bånd til House Doctor, som er et af mine yndlings brands. Særligt deres industrielle interiør, som jeg dårligt nok har råd til på nuværende tidspunkt. Men heldigvis er deres lækre tæpper altid til at betale, og det samme gælder deres urimeligt fede lamper. Det, jeg for alvor hylder House Doctor for, er deres alsidighed og evne til at henvende sig til alle uanset budget. De producerer både lækkerier, der matcher et meget stramt budget – og ligeledes også til et mere velhavende segment.

Derudover finder jeg deres stylings super inspirerende med de lækreste rå vægge og betagende valg af farver. Ind i mellem støder jeg på noget interiør, som jeg brænder for at dele med jer, men selve stylingen af produktet på en given hjemmeside, er bare ikke særlig moderne eller tiltalende. Det problem støder jeg aldrig på med House Doctor. Måske gør jeg mig for mange reflekterende tanker om sådanne stylinger, men jeg er overbevist om, at det er med til at repræsentere produkterne med en vision, man som potentiel kunde inspireres af.

Untitlennnnd-2

Nogle af nyhederne er allerede kommet på hylderne lige HER.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De her farvekombinationer er for lækre!