By Nord - Moon lamp: Sikke en snack!

Brand Battle

Jeg kan simpelthen ikke dy mig. Vi, danskere, er nogle trendtosser, og eftersom der findes så mange fremragende designere og brands i Danmark, kan det næsten ikke undgås at støde på ligheder i ny og næ. Og de ligheder er jeg fristet af at fremhæve under denne nye kategori på bloggen: Brand Battle.

Jeg har mange eksempler i ærmet, som jeg løbende vil dele med jer. Ideen er, at disse indlæg, skal hjælpe med at danne overblik over, hvad der er tilgængeligt indenfor en bestemt trend hos de etablerede brands – og derefter finde ligheder.

Denne gang vil jeg lige fremhæve nogle ligheder mellem Bloomingville og By Nord. Prisforskellen skiller dog vandene, eftersom By Nord‘s puder koster det dobbelte af Bloomingville‘s. Personligt foretrækker jeg By Nord, men hvad synes i? 🙂

Untitled-1

Følg med via:

BLOGLOVIN / FACEBOOK / INSTAGRAM

Indeholder affiliatelinks

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

By Nord - Moon lamp: Sikke en snack!