Ups! Jeg har shoppet igen!

Annonce: Desenio – Den bedste plakatshop!

Godmorgen alle sammen 🙂 Jeg starter min onsdag morgen ud med en god kop kaffe og en varm anbefaling. Som i ved, plejer jeg altid at holde jer opdateret på hvilke webshops, man bør holde øje med. Og i dag har jeg fået fornøjelsen af at zoome ind på Desenio, der ud over at ramme et meget bredt segment med hele 14 kategorier, også lagrer nogle af de flotteste plakater, efter min mening.

image2(1)image1(1)

I forbindelse med den voksende interesse for fotokunst, har jeg ikke kunnet undgå at lægge mærke til denne smukke og lyse Montagne plakat fra Desenio. Den er vanvittig smuk i sammenhæng med lyse møbler, der bidrager til et afdæmpet og minimalistisk udtryk. Jeg skulle dog lige have lov til at skeje ud med en god håndfuld plante-statister på øverste billede 😀 Men selve serien af natur-fotografier er jeg dybt fascineret af.

F.eks. denne rolige Forét plakat, et fotografi af en skov, der omfavnes af tåge. Absolutely gorgeous! Siden jeg modtog Forét med posten har plakaten haft sin faste plads lige midt i reolsystemet, og der bliver den hængende 😀 I kan finde hele serien af naturplakater under kategorien: Fotografier.

image1(2)image2(1)image3(1)

Der findes også et stort udvalg af mode-plakater hos Desenio, der bidrager med karakteristiske og feminine udtryk til væggene. F.eks. synes jeg, at de passer perfekt til en garderobe med tøjstativer, sko og opbevaringskasser til tørklæder, der understreger det kvindelige territorium. Alle mode plakater findes under kategorien: Fashion.

Untitled-2

Den altoverskyggende trend i år har dog uden tøven været planter! Uanset om det gælder levende skulpturer eller de forevigede udgaver på tryk. Hvis man er planteglad og trænger til at blive præsenteret for andre udgaver, end dem vi i forvejen kender, så kan jeg varmt anbefale at gå på rov her. Hos Desenio kan i se det store udvalg af plante-plakater under kategorien: Botanisk.

Skærmbillede 2015-10-13 kl. 14.57.38Skærmbillede 2015-10-13 kl. 15.04.49Skærmbillede 2015-10-13 kl. 15.05.46Skærmbillede 2015-10-13 kl. 15.01.13Skærmbillede 2015-10-13 kl. 16.25.17

Slutteligt vil jeg gerne kreditere med 3 rigtig gode grunde til at besøge Desenio.

For det første er prisniveauet super attraktivt og kan imødekomme alle med begrænsede boligbudgetter. Det i sig selv fortjener en applaus! For det andet er jeg rigtig positiv over alsidigheden i sortimentet, da der findes plakater til alle stilarter. Sidst men ikke mindst så er der vedhæftet inspirationsbilleder under hver eneste plakat hos Desenio, hvilket giver et meget bedre indtryk af, hvordan plakaterne ser ud i stylede omgivelser.

Følg med via:

BLOGLOVIN / FACEBOOK / INSTAGRAM

Indlægget er sponsoreret af Desenio

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ups! Jeg har shoppet igen!