Åh, de retrosofaer!

I min næste lejlighed..

.. Vil jeg simpelthen have plads til at skeje endnu mere ud, end jeg i forvejen gør herhjemme. Især i soveværelset, og især omkring sengen. Havde det ikke været for irriterende skråvægge derinde, ville vi sagtens kunne finde plads til en himmelseng. ØV! Jeg drømmer sådan om tonsvis af bløde tekstiler under, på og over mig – tænk engang at falde i søvn i sådan en hygge-hule her hver eneste aften. ZzzZz zZzz…

e8b0e53af17b16ab7ba209f1c548113fFotokredit: Stadshem

I øvrigt har jeg ikke glemt at forsøge mig med en DIY på denne lampe HER, som minder meget om nr. 2 nedenfor. Men jeg har nok ikke tid til at tage en tur i Bauhaus før næste uge, da jeg lige har nogle andre spændende ting, jeg skal have krydset af på listen, inden jeg foretager mig andre overspringshandlinger. Jeg har dog udset mig noget materiale, jeg kan anvende til projektet. Sidst men ikke mindst, har jeg samlet et par ting, som er tilpasset ‘hule-hygge-kategorien’. 😀

Untitled-2

1. Sengehimmel (30% rabat) HER / 2. Loftslampe i stof HER / 3. Sengetøj i hør HER /
4. Lyskæde HER / 5. Himmelseng HER / 6. Sengetæppe i fløjl HER / 7. Dobbeltdyne sæt i hør HER / 8. Strikpude HER / 9. Pude HER

Følg med via:

BLOGLOVIN / FACEBOOK / INSTAGRAM

Indeholder affiliate

1 kommentar

  • Annette Aarre Dalsgaard

    Så håber jeg ikke, at nogen af jer lider af støvallergi :see_no_evil: :speak_no_evil:
    Det var sådan det projekt døde herhjemme :angry: :286:

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Åh, de retrosofaer!