Annonce: En prioriteret opgradering med Juna!

Brand Battle: Kähler vs. Lucie Kaas

Måske kender vi Lucie Kaas på baggrund af de populære træfigurer. Og måske lærte vi for alvor Kähler at kende i forbindelse med Omaggio-serien, der tog Danmark med storm for få år tilbage. Men i dette indlæg er det hverken nuttede træfigurer eller stribet porcelæn, vi skal sammenligne, men derimod Schollert vaserne fra Lucie Kaas og Hammershøi vaserne fra Kähler.

I går snublede jeg helt tilfældigt over Lucie Kaas på Instagram, og da jeg bladrede igennem feed’en udløste de to nedenstående billeder en omgående association til Hammershøi serien fra Kähler. Jeg ser især en stor lighed mellem den lille Hammershøi vase og Schollert vaserne. Måske er det bare mig, der synes, der er en lighed? 😀 Om ikke andet synes jeg begge varianter er smukke.

luciekaarsluciekaasOvenfor: Schollert vaserne fra Lucie Kaas.

kahler-hammershoei-vaser-lysestage-hvid-designkahler_hammersh_i_vaser_petroleum_h100_h250_image(1)Ovenfor: Hammershøi vaserne fra Kähler.

Følg med via:

BLOGLOVIN / FACEBOOK / INSTAGRAM

Indeholder affiliate

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Annonce: En prioriteret opgradering med Juna!