Weaving guide for beginners

På besøg hos Kaktus kbh’s pop-up shop i Nordic Tales

image1(7)

I dag tog jeg mig et glædeligt break fra vævningen for at besøge Kaktus kbh’s pop up shop i Nordic Tales i Guldsmedgade i Aarhus. Og må jeg lige benytte muligheden for at nævne, at jeg glædeligt slår et telt op derinde, bare for at kunne stå op til synet af alle de fantastiske grønskollinger, der på charmerende vis komplimenterer det skandinaviske designlandskab i de smukke lokaler. Og se lige den helt igennem rustikke væg på billede 1. Jeg var døden nær af misundelse! 😀

image3(3)image6image4(2)image7image2(9)image1(8)image1(9)

Prismæssigt er jeg virkelig overrasket, sammenlignet med de øvrige kaktus forhandlere i Aarhus, der nemt kan forlange milliarder for en lille bitte fis 🙂 Så hvis i også vil sprede lidt kaktusglimmer derhjemme, så kan jeg varmt anbefale at kigge forbi Kaktus Kbh pop-up shop i Guldsmedgade hos Nordic Tales – om ikke andet også for at se de smukke lokaler 🙂

Følg med via:

BLOGLOVIN / FACEBOOK / INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weaving guide for beginners