Tåleligt julepynt

Haps, haps og lidt mere haps!

Jeg har haft den bedste weekend LÆNGE! Jeg ved, at det er en smule ledt at indrømme det, men der findes altså intet bedre end at være alene hjemme i 3 dage i streg 😀 FRIHED!!! Jeg har haft fuldstændig ro til at gå på planterov, væve og se gamle klassikere som f.eks. Thelma & Louise – Alt iført uldsokker og slidt nattøj naturligvis 😉 Åh, hvor jeg elsker det!

Nå, men jeg er så småt ved at danne mig et overblik over mine ønsker, eftersom min familie så småt er begyndt at inddrive de årlige ønskesedler til jul. Jeg kan ligeså godt undlade at skrive Den spanske stol på.. eftersom den koster godt og vel 24.000 bananer! Heller ikke Dr. Martens støvlerne har nogle udsigter til at blive en realitet, eftersom alle jeg kender og er på gave med hader dem 😀 Så tilbage står nogle af disse lækkerier altså 🙂

Untitled-1Heart & skull pude HER / House Doctor zigzag plaid HER / House Doctor lampe HER / Herman Cph pude HER / Glasklokke HER / Uro HER / Gulvtæppe HER / New Works lampe HER / Design plakat HER / Thonet stol HER / Yuki vase HER

Følg med via:

BLOGLOVIN / FACEBOOK / INSTAGRAM

Indeholder affiliate

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tåleligt julepynt