TIP: Guldbestik på budget

Tåleligt julepynt

 

Skærmbillede 2015-11-13 kl. 08.10.43Fotokredit: @happymountain.dk

Krummer i også tæer af prangende julepynt, der fremkalder rædderlige associationer til folkeskolernes ‘klippe-klister-dage’, hvor alle lokaler på blot en dag forvandles til rekordlange guirlander? Jeg er typen, der er i risikozonen for at miste synet, hvis jeg præsenteres for kilometer lange lyskæder af rensdyr og alt for meget glimmer. Så fik jeg vidst præsenteret min angst for julepynt meget vel 🙂 Men jeg er trods alt, som blogger, forpligtet til at præsentere jer for det smertefrie pynt, som selv jeg kan leve med!

Jeg er i øvrigt så småt begyndt at planlægge, hvilke julepynt DIY’s, jeg skal lave på bloggen til jer. Men jeg lover jer en ting: Det bliver først d. 1. december. NUL julepynt hos The rusty home før! 😀

◊  M U U B S  ◊

muubsjul

I kan finde alle Muubs julepynt lige HER

◊  K R I S T I N A  K R O G H  ◊

kristinakrogh

De fås lige HER

Følg med via:

BLOGLOVIN / FACEBOOK / INSTAGRAM

2 kommentarer

  • Endelig en der har det lige som mig. Jeg kan heller ikke udstå det – og slet ikke alle de farvestrålende nisser. De fleste synes det er underligt og lidt snærpet, men det er rart at høre, at du også har det sådan!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ej hvor er det bare fint :heart_eyes:
    Har købt nogle hvide snesnug i porcelæn fra IB Laursen, der minder om de øverste …

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TIP: Guldbestik på budget