Design-efterligninger er stjålet guld

Pasning af ‘Perler på snor’

image1image2(2)

Sikke en fantastisk morgen i går. Der er noget magisk over, at kaste sit første blik ud af vinduet og opdage, at jorden er omfavnet af det fineste englestøv, der findes. Wauw. Men for pokker hvor er det koldt! Nå, men mange af jer har spurgt, hvordan man skal passe ‘Perler på snor‘, så nu har jeg endelig fået bikset et par fifs sammen til jer.

Først og fremmest er det langt fra alle blomsterforhandlere, der sælger dem. Jeg har længe ledt efter dem, og blev pludselig positivt overrasket under mit ugentlige besøg hos Bang & Thy i Klostergade i Aarhus. Jeg ved dog ikke, om de stadig har flere tilbage. Bauhaus havde for nogle uger siden en masse af dem i deres have-center, hvor de i øvrigt kostede det halve af, hvad de gør i Bang & Thy 😉 Hvis jeg igen støder på dem, lover jeg at holde jer opdateret på Instagram.

En del af jer nævnt, hvordan jeres ‘Perler på snor’ bliver kedelige og tørre ud, så jeg håber på, at dette indlæg kan hjælpe jer lidt i forhold til at undgå yderligere plantemord 😀

Senecio herreanus er dens borgerlige navn, overvej lige efternavnet en gang: Herre-anus 😀 (Okay, det er bare mig, der ikke har fået nok kaffe endnu 😀 ) Om vinteren skal den vandes i gennem ca. hver 3. uge. Har man kaktus-gødning på lager, kan man anvende lidt af det – dog med sparsommelige dråber. Hvis i ligesom jeg aldrig kan huske, hvornår i sidst har vandet jeres planter, kan i med fordel stikke en lille pind i planten med en dato på, så i har styr på, hvornår den skal vandes igen.

Den har det bedst i lys/halvskygge. Dvs. at den helst ikke skal isoleres i mørke kroge, hvor den med garanti vil blive både flad og kedelig. Måske endda dø. Om sommeren skal den vandes og gødes regelmæssigt, men må gerne tørre ud mellem vandingerne – præcis ligesom Monstera-planten. Man kan evt. lige stikke en finger i jorden, er den tør, skal der tankes op igen 🙂

‘Perler på snor’ er helt fantastisk dekorative at hænge op i snor (plantehængere), så længe man husker at placere dem i lys/halvskygge 🙂

Følg med via:

BLOGLOVIN / FACEBOOK / INSTAGRAM

2 kommentarer

  • Mette

    Lys/halvskygge – vil de sige at den vil få for meget lys i et syd/vestvendt vindue?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

    Vander du nedefra eller ovenfra? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Design-efterligninger er stjålet guld