Pasning af 'Perler på snor'

Vinter-tekstiler på ønskelisten + jobnyt

Der sker ting og sager på hjemmefronten lige i øjeblikket, så jeg er måske ikke super duper flittig på bloggen for tiden. Men der er også dukket en masse nye spændende ting op i mit liv. Måske jeg snart skulle fortælle jer om det? 🙂 F.eks. har jeg modtaget en kontrakt fra selveste Boligmagasinet – måske nogle af jer kan huske, at jeg var ovre og besøge Benjamin Media tilbage i august måned?

Nå, men det er jo ikke nogen hemmelighed, at jeg altid har drømt om at arbejde for dem, men nu hvor jeg står med kontrakten i hånden, er jeg pludselig kommet i tvivl? Hvis der er noget, jeg vægter højere end økonomi, så er det min frihed til at udfolde mig præcis, som det passer mig – og når det passer mig. Så jeg skal lige vende tilbudet med mig selv.. med en flaske vin måske. Ser man alting klarere, når man er sløret? 😀 Jeg er og bliver elendig til beslutninger..

I mens jeg går og brokker mig over kulden og samtidig er ved at udforme min ønskeliste til julen, er det jo oplagt at dele mine yndlings tekstiler med jer. Jeg er personligt forelsket i skull puderne (11+13) 😀

Untitled-1

1. Man & wife plaid HER / 2. Sort quilt plaid HER / 3. Lyserød plaid HER / 4. Mintgrøn plaid HER / 5. Birka plaid HER / 6. By Nord plaid HER / 7. Ternet tæppe HER / 8. Inka tæppe HER / 9. House Doctor zigzag plaid HER / 10. House Doctor pude HER / 11. Skull pude HER / 12. Oyoy grey pude HER / 13. Skull pude HER / 14. Ellos Erkeby tæppe HER / 15. Ellos tæppe HER

Følg med via:

BLOGLOVIN / FACEBOOK / INSTAGRAM

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pasning af 'Perler på snor'