Design vs. Budget: Lightbox

Den smukkeste pakkekalender

Oh, thank you lord, for at præsentere mig for en jordnær pakkekalender uden julemandspapir og glimmerbånd. Har jeg nævnt, at jeg ikke er særlig god til alt det traditionelle julepynt/gavepapir? Nå, men i går endte jeg på knæ i en bøn til instagrammeren: @aquietstyle – der til dato har skabt den smukkeste pakkekalender, jeg har set. Jeg ved, at det måske er lige sent nok at vedhæfte en DIY på denne, men måske det kan inspirere alligevel 🙂

advent-1advent-13advent-14

A L L  Y O U  N E E D

• 25 favour boxes fra Etsy (her)
• Smukke fjer fra Etsy (her)
• En pind/gren på lidt over en meter
• Snor og saks + gaver til at komme i kasserne.

advent-2advent-3advent-4advent-9advent-13Fotokredit: aquietstyle

Følg med via:

BLOGLOVIN / FACEBOOK / INSTAGRAM

Indeholder affiliate

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Design vs. Budget: Lightbox