Mani Pine lampe + konkurrence!

Nyheder fra Søstrene Grene

Untitled-2

I ved, at mit materielle hjerte banker kærligt for Søstrene Grene, fordi de giver os dødelige mulighed for at finde moderne boligtilbehør på selv et SU-budget. TAK for det SG! 😀 Men jeg skal da også lige love for, at der samles inspiration til sortimentet hos nogle af de førende designere.

Med frygt for at få et rap over nallerne, vil jeg dog alligevel påstå, at deres nye lamper minder meget om de underskønne Kaiser Idell lamper. Også puderne med en tilføjet læderstrop ringer nogle genkendelsesklokker hos mig. Hvis jeg siger Louise Smærup, hvad siger i så? 😀

Untitled-3Louise Smærup’s puder koster fra 549,- HER vs. fra 79,- i Søstrene Grene // Kaiser Idell bordlampe koster 3.673,- HER vs. 228,- i Søstrene Grene.

Følg med via:

BLOGLOVIN / FACEBOOK / INSTAGRAM

Indeholder affiliate

2 kommentarer

 • Lærke

  Ja super mange fine ting. Ja nogle af tingene ligner en del, men tror bare ikke, at hvis man havde.tænkt sig at købe den ægte vare, at man så ville “nøjes” med SG. Puderne er fine, men man kan godt se på dem, at de ikke har kostet ret meget. Jeg elsker SG fordi man hurtigt og billigt kan ændre småting i hjemmet for at få et nyt udtryk. Elsker også design og ville aldrig kun indrette ned SG

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jasmin

  Hey, er urene også derfra? Ved du hvad de koster? Er nemlig ved at skrive ønskeseddel og mangler et vægur. Har kig på nogle til 210 kr. der ligner meget (uden fragt), så måske kunne det betale sig at gå i Søstrene Grene? 😉

  Jeg er for resten helt enig, skønt med en lidt billigere butik, som faktisk har fået fine varer i løbet af årene.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mani Pine lampe + konkurrence!