Nyheder fra Søstrene Grene

Newtons vugge, flaskelamper og seje gadgets

Dette indlæg er sponsoreret af Coolstuff

Ind i mellem er det virkelig til min fordel, at jeg er blogger. Ingen kan se, hvad jeg har på, eller hvordan jeg ser ud. Jeg kan afsløre, at jeg pt er iført det grimmeste tøj, jeg ejer, i mens jeg lige får streget nogle andre praktiske gøremål af listen… som f.eks. fodbad og hårfarvning. På bordet omkring min computer ligger tonsvis af garnnøgler og uld i Himalaya-høje bjerge, fordi jeg er i gang med et større væveprojekt 😀

image1(20)

Nå, men for at komme til sagen, så har jeg igen igen igen scoret mig lidt nyt til mit efterhånden overeksponerede kontor. Jeg er ikke ligefrem den fødte matematiker eller fysiker, that’s for sure.. Gæt, hvilken karakter jeg fik i fysik? 6!! Men jeg er udmærket bekendt med Newtons vugge, der illustrerer Newtons tredje lov. Jeg skåner jer for en dybdegående forklaring på den lov. Men kort fortalt forklarer den lov, hvorfor det kun er de to yderste kugler, der på skift er i bevægelse. Det er ret fascinerende, måske nærmere hypnotiserende at betragte den.

image1(19)Jeg har ønsket mig Newtons vugge i årevis, men det er først nu, at jeg har fundet lige præcis den variant, der passer ind i mine omgivelser. Desuden kan jeg ikke stå for det grønne marmor, der om noget er in i øjeblikket. Den sendes i den smukkeste æske, og kan derfor varmt anbefales som en julegave-idé. I kan finde den på Coolstuff, som jeres mænd med garanti allerede kender. Jeg vender tilbage til den påstand senere i indlægget 😉

image2(19)

Der røg også lige en ekstra lille ting med i indkøbskurven. Måske nogle af jer kan huske, at jeg for længe siden bloggede om nogle vildt seje flaskelamper, der i virkeligheden består af et genopladeligt USB-stik, der kan lyse. Størrelsen passer til ganske almindelige flasker, men kan også sagtens bruges til andre faconer. Jeg har brugt min i en vase, selvom åbningen var for bred til lampen. Dette kan snildt fikses ved at binde et hårelastik rundt om flaskelampen, så den passer perfekt. 🙂

image4(6)

For at vende tilbage til min påstand om, at jeres mænd helt sikkert kender Coolstuff, så er det fordi, at de fleste mænd ved, hvor man kan få gadgets henne. Ikke nok med det, så har Coolstuff også de mere humoristiske af slagsen. Så hvis i mangler en sjov mandelgave eller en gave til jeres mænd, så kig derind 😀 Jeg har samlet 4 ting nedenfor, som jeg selv godt kunne tænke mig derfra. 🙂 (Jeg har en eller anden underlig præference for popcorn efter kl. 22 om aftenen?)

Untitled-1Oplader til nøglebundtet / Polaroid ZIP Instant Fotoprinter / Powerstone bank / Popcornmaskine

Indlægget er lavet i samarbejde med Coolstuff

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyheder fra Søstrene Grene