Home of 'I LOVE MY TYPE': Kathrine Højriis

10 IKEA-ønsker + VIND 1000 KR. til IKEA-shopping

Indlægget er lavet i samarbejde med IKEA

Så nærmer vi os juleaften med hastige skridt, og måske mangler i at finde de sidste ønsker? Derfor vil jeg gerne dele 10 af mine højeste ønsker fra IKEA med jer, som måske kan inspirere jer til at fylde lidt ekstra på ønskelisten, samt hvordan tingene kan styles på bedste vis 🙂

♦   ØNSKE NR. 1   ♦

Først på min ønskeliste over ting fra IKEA må være dette fantastiske DOCKSTA spisebord, der både indeholder retro-inspirerede og futuriske elementer. Det passer perfekt ind i moderne rammer og skaber masser af plads omkring en spisekrog.

Untitled-4Kilde: Stillinspiration

♦   ØNSKE NR. 2   ♦

Jeg er kæmpe fan af Sinnerlig serien, og denne SINNERLIG bænk/sofabord gør det utrolig godt som et slags plantebord, hvis man ikke lige står og mangler et nyt sofabord. Det lækre kork er som skabt til at ægte plantetrenden.

Untitled-4Kilde: Hegeinfrance

♦   ØNSKE NR. 3   ♦

Jeg kan heller ikke undgå at tilføje denne SINNERLIG taburet på listen over mine ønsker. Jeg ville, som på billederne, også anvende den som natbord med en fin messinglampe til.

Untitled-4Kilde: Elledecoration / Lagerma

♦   ØNSKE NR. 4   ♦

Jeg er fuldstændig smask forelsket i denne IKEA PS kommode, som rigtig mange vælger at male til f.eks. børneværelset. Den er super dekorativ – endda også i en ganske rå figur.

Untitled-4Kilde: Planete-deco / Skonahem

♦   ØNSKE NR. 5   ♦

Uha, mit absolutte yndlings sengesæt fra IKEA er uden den mindste tvivl dette STRANDKRYPA sengetøj. Det passer perfekt ind i min jungle i soveværelset.

2e90d35ae2e83abee6cbdf0a70e060bd

♦   ØNSKE NR. 6   ♦

Jeg er, som i nok har opdaget, gået lidt amok i tæpper og vævning herhjemme. Og jeg er nyligt snublet over dette KATTRUP tæppe, som jeg er blevet ret lun på.

Untitled-4

♦   ØNSKE NR. 7   ♦

Jeg er også gået hen og blevet ret så pjattet med henholdsvis IKORNNES gulvspejl og IKORNNES spejl (lille).  De er super lækre med deres runde og bløde kanter.

Untitled-4

♦   ØNSKE NR. 8   ♦

Jeg mangler virkelig disse SINNERLIG flasker med kork prop i mit køkken! Jeg forestiller mig, at de skal pynte på et af mine rulleborde herude.

Untitled-4

♦   ØNSKE NR. 9   ♦

Disse Stockholm porcelæns tallerkener og den dybe tallerken står højt på min ønskeliste i år. Jeg synes, de er vanvittig smukke, og vil pryde et hvert opdækket bord.

Skærmbillede 2015-12-15 kl. 10.06.40Kilde: Homesick

♦   ØNSKE NR. 10   ♦

Jeg mangler stort set altid rammer! Jeg har nemlig en tendens til at blive ved med at få nye plakater. Og de eneste, jeg vil have er disse STRÖMBY rammer fra IKEA.

Skærmbillede 2015-12-15 kl. 10.14.44Kilde: @mikkeldahlstroem

VIND 1000 KR TIL IKEA

Som en del af min lille december-forkælelse har jeg i samarbejde med IKEA fået lov til at udlodde en konkurrence, hvor i kan vinde hele 1.000 kr. til IKEA. For at deltage skal i klikke ind på: IKEA.dk og finde den ting i ønsker jer allermest fra IKEA, og indsætte link i kommentarfeltet. Vinderen findes d. 21. december.

HELD OG LYKKE 😀

382 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Home of 'I LOVE MY TYPE': Kathrine Højriis