Se min præmie fra Boligmagasinets stylist konkurrence 2015

ILVA søger ny fotostylist – Er det dig?

Indlægget er sponsoreret af ILVA

7326fba7c67e4e9363d576f264c89f9f copy

Jubii, jeg er faktisk ret meget oppe at køre over det her indlæg! 😀 Jeg ved, at jeg har mange kreative læsere med stor interesse for boligindretning og styling. Måske drømmer i endda også om at leve af det på et tidspunkt? De drømme har jeg selv haft i årevis, og jeg har efterhånden erfaret, at mulighederne nogle gange synes få. Så i dag vil jeg præsentere jer for en rigtig spændende mulighed med stor relevans for jer!

ILVA søger nemlig en fotostylist, der skal stå i spidsen for ILVA’s visuelle identitet i både Danmark og Sverige. Her skal du bl.a. style til sociale medier, tilbudsaviser, kataloger og den generelle branding. ILVA drømmer om at arbejde side om side med en, der kan inspirere og overraske deres kunder ved hjælp af nytænkende stylings og locations med en finger på trend-pulsen. Der må gerne tænkes skævt, skråt, lodret og vandret – og en god sans for visualisering er altid en meget kvalificeret egenskab at have. 🙂

Det, jeg finder særligt interessant, er, at rigtig mange kreative stillinger kun omfavner deltidsstillinger eller freelance-opgaver. Men hos ILVA er der altså tale om en fuldtidsstilling som fotostylist, hvilket er super attraktivt og sjældent i boligregi! Samtidig ser jeg stylings og brainstorming som en leg, hvor man har fri mulighed for at realisere sine forestillinger. Sådan et job kunne jeg nemt finde på at søge en dag! 😀 Så kære læsere spring ud i alle de kreative muligheder, der krydser jeres vej! De hænger ikke på træerne 🙂

I kan læse meget mere om stillingen som fotostylist for ILVA her!

Jeg krydser fingre for jer! 😀

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Se min præmie fra Boligmagasinets stylist konkurrence 2015