Arne Jacobsen vs. Lucky: Design vs. Budget

17 smukke nyheder fra Ellos

Skærmbillede 2015-12-28 kl. 07.24.55Jeg er vild med, at Ellos har fået så mange fine ting på det seneste. Jeg er især død forelsket i denne lampefod, som jeg allerede nu godt kan afsløre, skal bo hjemme hos mig i januar 😀 Jeg har også lagt mærke til at boheme så småt udgør en stor del af sortimentet hos Ellos, hvilket passer mig ganske glimrende. I øvrigt regner jeg med at investere i nogle gardiner til stuen i hør.. det materiale vokser ret meget på mig. Nå, men nedenfor har jeg fundet 17 af mine personlige favoritter til jer. Overvej lige drømmefangeren og nr. 2 (tæppet).. Blown away.. 😀

Untitled-1

1. Barny kommode / 2. Uldgulvtæppe Philadelphia / 3. Timeglas / 4. Drømmefanger /
5. Mørkeblå hørgardin / 6. Bøjlestativ / 7. 4-tak tallerkner / 8. Nepal vase / 9. Manuela pudebetræk / 10. Lavendel duftposer / 11. Plantehænger / 12. Mønstret sengesæt /
13. Breeze lampefod / 14. Morris reol / 15. Hør sengesæt / 16. Glødepære / 17. Safi Ryatæppe

Følg med via:

BLOGLOVIN / FACEBOOK / INSTAGRAM

Indeholder affiliate

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Arne Jacobsen vs. Lucky: Design vs. Budget