26 nytårsforsæt: Intet mindre

Geometri-crush!

73ca7d0d984a67387e1f01b22f7d4f17

Åh, hvor er jeg dog stødt på denne smukke plakat mange gange uden at vide, hvem fotografen var, eller hvor den kunne købes henne. Jeg er dybt betaget af farverne, linjerne og ikke mindst fascineret af lyset, der flyder sammen for enden af trappen. Det er næsten som at forestille sig en trappe til himlen. Nu har jeg endelig fundet fotografen, som hedder Annaleena, og plakaten fås i målene: 70×100 lige HER.

Udover dette smukke fotografi har Annaleena også designet nedenstående Clothing Rails, hvor der leges med simple udtryk og masser af geometri. Hun har måske fået sig en ny fan i mig hende Annaleena der 😀

Untitled-2

Hvis man søger nogle billigere udgaver, kan de fås lige HER.

Følg med via:

BLOGLOVIN / FACEBOOK / INSTAGRAM

Indeholder affiliate

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

26 nytårsforsæt: Intet mindre