Guide til din online-shop: Etsy vs. Big Cartel

2 kommentarer

 • Christina

  Årh altså. Jeg kan bare slet ikke forstå de Vee Speers plakater. Jeg synes de er død overeksponerende, og jeg forstår ikke hypen. Gg helt ærligt? Er de ikke en lillebitte smule creepy? Jeg har set dem på børneværelser. Jeg ville altså få mareridt :sweat_smile:
  Til gengæld synes jeg det er tarvelig at du har introduceret mig for “Pink Stairs”. Jeg er fuldstændig verliebt <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hahah 😀 Pink Stairs er simpelthen a work of art. Jeg er også nødt til at eje den!! 😀
   Jeg synes Vee Speers er helt fantastisk. 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Guide til din online-shop: Etsy vs. Big Cartel