Guide: DIY gulvtæppe

De mest inspirerende billedvægge

Hej Rødder 😀 En flittig læser har måske bemærket mine seneste fridage på bloggen? Det er der to gode grunde til. Den første årsag skyldes, at jeg netop har modtaget mit nye tapet til endevæggen i soveværelset. (Den væg i endnu ikke har set), og derfor har jeg brugt lidt tid på at fjerne det gamle tapet, så det nye kan sættes op 😀 Ihh, hvor jeg glæder mig til at få noget farve op på væggen. Derudover har jeg måske investeret 15 timer i mit nyeste gulvtæppe projekt. For pokker det tager laaaang tid, haha! Jeg er klar med procesbilleder i morgen til jer 😉

I mellem tiden har jeg også kastet min kærlighed over visse gallerivægge. Måske har i bemærket, at jeg godt kan lide, når man går ‘all in’ i alle sammenhænge. Jeg kan rigtig godt lide, når man skaber noget i sit hjem, der formår at skille sig markant ud fra resten af interiøret. Et slags fokus punkt, et område man gerne vil fremhæve. Så i dag vil jeg gerne dele nogle af mine favorit vægge med jer.

Untitled-1Kredit: Trendenser.se

Untitled-1Jeg er særligt inspireret af denne form for billedvæg, hvor farve og dimensioner spiller fantastisk godt sammen.

Untitled-1Kredit: Boligcious

Untitled-1Kredit: Thatnordicfeeling

Untitled-1Kilde: Idestrup / Trineholbaekdesign

Untitled-1Kredit: Stadshem

Følg med via:

BLOGLOVIN / FACEBOOK / INSTAGRAM

1 kommentar

  • Anja

    Jeg elsker billedvægge og du har fundet så mange fine!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Guide: DIY gulvtæppe