Status på DIY-tæppe + gode råd til processen

NUNE: Dansk/japansk minimalisme

image1(52)

Japan har bevæget sig langt op på listen over destinationer, der inspirerer det kreative univers indenfor kunst og design. Se bare dette måneds nummer af Bo Bedre, der understreger den populære inspirationskilde som en uundgåelighed.

Jeg stødte på NUNE for nylig, et dansk designprojekt bestående af Lærke Marie Valum og Hans Peter Sandbech, og følte mig tiltrukket af deres japansk-inspirerede linoleumstryk. Der er ikke ret langt fra fascination til postmanden ringer på døren herhjemme.. og jeg tænker, at disse to tryk vil udgøre en fantastisk kontrast til mine andre plakater og skabe lidt kant.

image2(42)image3(23)

Nedenfor har jeg samlet nogle af NUNE‘s øvrige linoleumstryk, så i kan få en fornemmelse af det imponerende detalje-arbejde. Nogle af os har måske prøvet at skrabe mønstre i linoleum i folkeskolen? Jeg husker tydeligt, hvor omfattende det var, og hvor elendig jeg var til det. Det fascinerer mig, at nogle bare mestrer et bestemt håndværk til UG. I øvrigt kan jeg godt ærgre mig lidt over, at jeg ikke valgte et blåt tryk! 😀

Untitled-1

I kan finde hele NUNE‘s sortiment lige HER.

Følg med via:

BLOGLOVIN / FACEBOOK / INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Status på DIY-tæppe + gode råd til processen