Min yndlings artshop i Aarhus!

Nyt tapet og tøjstativ til soveværelset

Indlægget er sponsoreret af Ellos

image6(7)

Jubiiii! Så er jeg så småt ved at være tilfreds med min tidligere (r**syge) endevæg i soveværelset. Den væg, der aldrig før er vist på hverken Instagram eller her på bloggen! For pokker hvor har jeg været frustreret over, hvordan jeg skulle indrette den del af rummet. Før stod to kønsløse malm kommoder fra IKEA parkeret op af en hvid væg. That’s it! Nytænkende og inspirerende ikke? 😉 Og eftersom jeg nu bor alene sammen med Villum, er der ikke længere brug for tonsvis af opbevaringsmuligheder. Så derfor har jeg simpelthen valgt at lave noget helt nyt. Jeg mangler dog stadig to smalle skabe i neutralt træ.. Det kommer snart 🙂

Jeg endte med at bestille 3 ruller non-wowen tapet fra Ellos, som er overraskende nemt at sætte op. På produktbilledet ligner det, at farven er rosa, men den er i virkeligheden mere råhvid/grålig. Det gør mig absolut ikke noget, eftersom jeg har en hel del kørende i det her rum, haha! 😀 Jeg endte dog kun med at bruge 1,5 rulle til hele væggen, så den sidste rulle returnerede jeg igen. Sammen med tapetet bestilte jeg en spand vævlim/vævklæber, der bare skal smøres direkte på væggen, hvorefter man nemt kan påsætte tapetet. Jeg har før prøvet at sætte almindeligt papirtapet op, og det var ikke ligefrem noget kønt syn! Så jeg kan varmt anbefale tapeter fra Ellos.

Jeg er faktisk en lille bitte smule stolt over, at jeg selv har formået at rive det gamle tapet ned, slibe væggen godt ned og sætte nyt op på egen hånd. 😀 Og så fik jeg i dagens anledning endelig færdiggjort mit til dato største vægtæppe bestående af 100% merinould. Det er dog allerede afsat til en helt særlig person 🙂

image3(24)image2(43)image4(15)

Derudover fik jeg mig også et nyt Compact Bøjlestativ, der modsat mange andre seje tøjstativer er overraskende billigt (499). Og så er det udrustet med en perfekt form til et hjørne, så det optager mindst muligt plads i rummet. Det er jeg virkelig glad for! I kan finde tøjstativet lige HER.

image1(53)

Nedenfor har jeg skrabet nogle af mine øvrige yndlingstapeter sammen fra Ellos. Jeg er særligt varm på nr. 6. 😀

Untitled-11/ Tamika prikker 2/ Velda blå 3/ Evonne 4/ Aretha blomster 5/ Amira trekanter
6/ Sweet cotton

Følg med via:

BLOGLOVIN / FACEBOOK / INSTAGRAM

Indeholder affiliate

6 kommentarer

 • Sanne hvam

  Må jeg spørge hvor du køber dit Merinould henne ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Sanne, det gør jeg på cchobby.dk 🙂 Det er det billigste sted, jeg har fundet 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • michelle

  vanvittig smukt vægtæppe!!!!! hedder den metode noget bestemt? 🙂 kunne ikke liiiige helt gennemsku hvordan det lavers ud fra indlægget hvor du har vist det. (skal have det skåret ud i pap) haha

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Michelle, tusind tak skal du have! 🙂 Det er virkelig også mit hidtil yndlings. Jeg kan desværre ikke nå, at lave en guide i denne uge, men jeg har planlagt et væve-indlæg, hvor jeg vil forsøge at skære det mere ud i pap 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla D

  Hvor er det fine gulvtæppe fra? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min yndlings artshop i Aarhus!