Nyt tapet og tøjstativ til soveværelset

3 smukke spiseborde på budget

Jeg er blevet tigget om at lave et indlæg om budgetvenlige spiseborde, hvilket jo er oplagt, eftersom man hurtig kan fare vild i svimlende beløb, som ingen normale mennesker har mulighed for at betale! Udfordringen er ikke blot at finde billige eksempler, men borde der passer ind i et designpræget miljø. Dvs. et moderne og nutidigt spisebord. Man skulle tro, at bolighuse som ILVA eller Bolia ville være mere imødekommende prismæssigt, hvad angår spiseborde – men det er desværre ikke tilfældet. Bolia har lige nu 30% rabat på alle møbler til spisestuen, og selv med fratrukket rabat befinder vi os mellem 7-14.000 for et spisebord. Suk!

Derfor håber jeg, at dette beskedne indlæg vil være en lille inspiration for jer. Jeg har selv tænkt mig at købe DOCKSTA spisebordet, som obviously passer fantastisk godt til Thonet stole. Jeg skal bare lige have scoret mig kørelejlighed 😀

Untitled-2

Docksta IKEA / Dalshult IKEA (aflangt) / Dalshult IKEA (Ovalt) / House Doctor apart bordplade

Følg med via:

BLOGLOVIN / FACEBOOK / INSTAGRAM

Indeholder affiliate

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt tapet og tøjstativ til soveværelset