Pasteller til badeværelset + et godt håndklæde tip!

Sanse-aktiverende duftlys + konkurrence

Dette indlæg er sponsoreret af Air Wick

image1(55)

De sidste par dage har jeg nydt godt af Air Wick‘s nye Aurora Ulysses fra serien: Life Scents. Det har været en sand fornøjelse at forlade et tætpakket program for at fokusere på selvforkælelse og velvære – Noget, jeg i det daglige ofte glemmer. Takket være ny teknologi, har Air Wick som de første skabt en serie af sanseaktiverende duftlys, der både veksler mellem hele 3 duftakkorder og skiftende farver, der inviterer dig til en behagelig sanseoplevelse.

Det interessante ved Air Wick’s duftlys er, at de fastholder dig i en sansestimulerende tilstand, da man tydeligt mærker, hvordan forskellige dufte udsendes på skift. Samtidig bliver vi visuelt forkælet af en række behagelige farver, der i forbindelse med duftene skaber en dynamisk oplevelse.

image2(45)image3(25)

Jeg er et aftenmenneske, måske pga. roen og den afdæmpede belysning, der naturligt finder sted i takt med at solen går ned. Jeg bruger typisk mine aftener på at have fingrene begravet i DIY-projekter, hvor jeg kan koble af og lade mine mentale batterier op til en god nattesøvn efterfulgt af en ny dag.

De sidste par dage har jeg anvendt Air Wick‘s duftlys til mine kreative aftentimer, som nu er blevet beriget med en særlig afstressende atmosfære. Hvis jeg var så heldig at eje et badekar, havde jeg uden tvivl også anvendt duftlysene til at skabe en spa-lignende oplevelse, hvor velvære og afkobling er i fokus.

Air Wick‘s Aurora Ulysses kan købes i Føtex og Bilka og koster 54,95 kr. pr. stk., min personlige favorit er: Mystical Garden, der dufter af solmodne hindbær, blomstrende roser og marshmallows.

K O N K U R R E N C E

image1(54)

I samarbejde med Air Wick har jeg fået lov til at udlodde en lille konkurrence, hvor i kan vinde to stk duftlys, og denne gang trækker jeg 2 vindere allerede d. 4. februar. For at deltage skal i blot efterlade en kommentar under indlægget, hvor i beskriver hvordan i ville gøre brug af duftlysene i jeres hjem. 😀 Held og lykke!

Følg med via:

BLOGLOVIN / FACEBOOK / INSTAGRAM

28 kommentarer

 • Ved du mon, om Air Wick bruger noget allergifremkaldende i duftlysene?

  Generelt er duftlys jo ikke super gode for indeklimaet, men jeg tænker på, om udviklingen efterhånden har fået styr på det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg elsker at træde ind i et hjem der bare dufter skønt, så det ene lys ville uden tvivl få en plads i vores entré. Det andet, ville jeg nok bruge som du har forsøgt, I køkkenet til at “skjule” div mad’dufte/lugte. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville bruge dem når jeg får besøg, for lige inden jeg får besøg støvsuger jeg altid, og eftersom jeg har en hund, så lugter der ikke særlig godt efter monstrummet har været tændt 🙁 Og der ville duftlysene jo komme til hænde for at skjule den fæle støvsugerlugt, men så er det jo også bare super hyggeligt at have levende lys tændt når man sidder og hygger med venner 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kender du tippet med at støvsuge en smule vaskepulver op? Så dufter støvsugeren faktisk godt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle N.

  Vi ligger i ombyningsrod og uden en emhætte pt. ville duftlyset virkelig komme til sin ret i det åbne rum mellem stue og køkken. Jeg krydser fingre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kerstin

  Jeg ville stille dem i min vindueskarm. Herfra ville de kunne dufte og sprede god stemning til resten af mit kollegieværelse.
  Krydser fingre!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna T

  Der trænger cigaretrøg fra underboen op i vores lejlighed, så når lugten bliver alt for ubehagelig, skal duftlysene da tændes 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Gammelgaard

  Jeg ville sætte en på badeværelset. Grunden er vidt åbenlys med mindre man holder på der kommer rosenduft og sommerfugle ud af en 😉
  Og så ville jeg sætte en i soveværelset med mindre den er for kras i duften. Der kan snildt med to sovende væsener være en lækker duft om morgenen. Den ville jeg gerne udskifte med lidt lækker sommerhave 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Kierstejn Iversen

  Jeg ville bruge dem i mit køkkenalrum.. Vores lejlighed er lavet i et oldgammelt hus, så udluftningen er ikke hvad den skal være.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Min kæreste er ryger… Do i need to say more?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Jeg ville bruge duftlysene efter madlavning. Vi har et åbent køkken og stue i ét rum, så det kunne være herligt efter madlavning at kunne tænde et duftlys når vi sætter os i sofaen for at slappe af. Krydser fingre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line M.

  I vores hus ligger køkken og stue ud i et, og det betyder, at hver aften er hyggestunderne i stuen forvandlet til en kedelig omgang med lugt af boller i karry, frikadeller og hvad der ellers måtte have været på menuen. Det kan godt være at mad dufter godt mens man laver der, men når man skal lugte til det en hel aften, er det pludselig ikke så charmerende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte I

  Når jeg har tilberedt fisk i køkkenet, vil jeg bruge mine duftlys til at friske lidt op og fjerne den ikke særlige behagelige “fiskeduns”.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sonja zattlander

  kunne godt tænke mig at vinde disse skønne duftlys:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne

  Jeg ville helt klart bruge dem når vi tænder op i vores brandeovn – det kan godt give lidt røg lugt og på vores badeværelse

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne Damgaard

  Efter en frisk gåtur med hunden i dette blæsende og våde vintervejr, er det ofte ikke duften af blomster og hygge der breder sig i stuen. Snarre en dunst af vådhund hænger i næseborene. Ville være lækkert med levende lys og en dejlig frisk duft i stedet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai

  Jeg eeeelsker at have duftlys rundt i hele huset! Men især elsker jeg efter at ha gjort køkkenet rent om aftenen at tænde et duftlys på køkkenbordet og nyde en varm kop the mens duften spreder sig i hele køkkenet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Matthew

  Jeg tager dem med på mine rejser

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Ét ord…. friture. Min kæreste KNUS-ELSKER friture og sin indflytningsgave fra sine forældre – yes(!!) en frituremaskine – og efter som vi netop er flyttet ind i en lille lejlighed uden altan, ville dette lys være en lifesaver! Jamen undskyld mig, – men hvem elsker duften af forårsruller i ens nyvaskede sengetøj eller at blive mødt næste morgen på job med sætningen “I fik vist Nuggets igår?” – de lys skal prøves(!!) og hvis de fungerer kommer de i alle rum:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg har en udluftning, som larmer hele dagen, oveni så sørger den får at jeg får alle underboernes mados ud i min (1 værelses) lejlighed. Det er skønt med hvidløg og stege os på alle tider af døgnet når man ikke selv har lavet det.
  Derfor. hvis jeg vinder, vil jeg placere lysene foran de 2 udsugning huller! en i køkken, en i badeværelset. Slut med stegt-kylling-duft på badeværelset 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise O

  Jeg vil sætte dem på badeværelset 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg vil bruge det på mit badeværelse. Yes, min l*rt dufter af blomster

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Sandhøj

  Vores emhætte er så rige hjemmefukset lavet af vores udlejer, at der altid lugter af madfedt, fordi den ikke kan komme af med luften rigtigt 🙁 Så i køkkenet ville den virkelig gøre en forskel 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura Petersen

  De skulle helt sikkert pynte og dufte i mit lille soveværelse om aftenen. Går ofte tidligt ind og putter mig under dynen og levende lys er altid et must på mit natbord inden sengetid.
  Krydser fingre for, at de får lov til at gøre mine aftener endnu hyggeligere!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie S

  Sådan et lys ville komme som sendt fra himlen netop nu, hvor jeg har stegt fiskefrikadeller!!! Trods massiv udluftning stinker hytten altid flere dage efter sådan en omgang – hvad gør man dog ikke for sine børn;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken

  Dem kunne jeg godt tænke mig at vinde og jeg ville helt sikkert også bruge dem på min søns værelse, man kan undres over at et så lille menneske kan forpeste et rum så meget

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pasteller til badeværelset + et godt håndklæde tip!