3 smukke spiseborde på budget

Pasteller til badeværelset + et godt håndklæde tip!

image4(16)image2(44)

God eftermiddag, er i inde og brænde formuen af? 😀 Jeg var lige et smut inde i byen tidligere for at hente noget lyseblåt stof til mit DIY-tæppe, og som altid havner jeg i interiør-afdelingen i Salling. Selvfølgelig forlader jeg ikke sådan en afdeling uden en pose, og i dagens anledning fandt jeg noget, som jeg faktisk har ledt efter i evigheder: Smukt WC-nips i friske pasteller! Åh, hvor har jeg savnet at se andre varianter end Södahl, så jeg skyndte mig at hapse hele sættet fra Mette Ditmer 😀 Det er simpelthen så fint og romantisk med de runde former. Jeg ved, at de også sælger det i Sinnerup og Bahne 🙂

Nu hvor jeg næsten har soveværelset i vinkel, er jeg så småt ved at høste nyt gear til badeværelset. Jeg mangler dog lige en lampe og nogle fine knager, før jeg viser det frem til jer 😀

Nå, men jeg lærte noget i dag. Hvis man gerne vil optimere sugeevnen på nye håndklæder, skal man ligge dem i blød i koldt vand i 24 timer, inden man vasker dem og tager dem i brug. Dette får fibrene til at rejse sig, så de bedre kan suge. Det samme trick kan anvendes med nye viskestykker → og det skal jeg virkelig huske! For jeg synes faktisk, at mange viskestykker fra populære producenter som; Ferm Living, OYOY, HAY og Södahl har en elendig sugeevne, og ender derfor oftest bare med at hænge til pynt.

Følg med via:

BLOGLOVIN / FACEBOOK / INSTAGRAM

4 kommentarer

 • Line

  Selvom jeg har lagt mine HAY i blød ( og senere i blød med salt og eddike!!) så suger de slet slet ikke, de fnuller bare..
  Jeg bytter derfor de nye fine til gamle brugte hos familie medlemmer, ha ha. win-win 🙂

  Badeværelses sættet er så fint!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hej Julie,

  Ved du om tippet med at ligge håndklæder/viskestykker i blød også virker, når de har været vasket første gang? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Hvis viskestykket ikke er lavet af ren bomuld (som nogle af Hays ikke er), får du dem aldrig til at suge. Heller ikke med det her ellers smarte trick. De er tarvelige at de laver dem i polyester-stof 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line

   præcis!!
   Jeg har syet pudebetræk af mine hay, gad simpelhen ikke deres hviskestykker mere.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 smukke spiseborde på budget