Overdådighed!

Alle regnbuens farver

Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg er færd med at tilføje en hel del farve i mit hjem. Jeg er efterhånden ved at blive lidt træt af: sort, hvid og grå. Men det er som om, at det kræver lidt tilløb at kaste sig hovedløst ud i det? Derfor bruger jeg en del tid på at lade mig inspirere af profiler som denne: @mariadesignstudio, der om nogen formår at gøre farver til sin bedste ven. Jeg er særligt tosset med den mørke farve i hendes soveværelse, der kombineres af den smukke candyfloss farve. Apropos farver, så vil jeg bruge et par dyrebare aftentimer på mit endeløse DIY-tæppe, så i snart kan få endnu en statusopdatering på det 😉

Untitled-1Untitled-1Untitled-1

Følg med via:

BLOGLOVIN / FACEBOOK / INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Overdådighed!