Alle regnbuens farver

Færdig med soveværelset!

image1(6)

Som jeg skrev i et tidligere indlæg (HER), så fik jeg endelig skaffet mig kørelejlighed til IKEA, så jeg kunne få et IVAR-skab til væggen. I øvrigt er det mig en gåde, hvorfor der skal være et lille mellemrum mellem lågerne? Vejledningen er fuldt til punkt og prikke, så jeg kan ikke engang bebrejde mig selv for at være en fumlefinger. 😀 Men på trods af det er jeg ved at være tilfreds med soveværelset. Det er blevet præcist, som jeg ønskede det.

image1(57)

Spejlet fandt jeg i en genbrugsbutik for ca. et år siden. Indtil i dag har det hængt i min entré, men jeg synes, det passede bedre ind i soveværelset. Muligvis et af mine yndlingsfund. Jeg drømmer stadig om et blomstret sengetæppe, så det må jeg hellere kigge lidt efter 😀 Tøjstativet er jeg simpelthen så glad for – og særligt prisen! 😀

image4(18)image3(26) image1(59)

Følg med via:

BLOGLOVIN / FACEBOOK / INSTAGRAM

Indeholder affiliate

11 kommentarer

 • Lise jørgensen

  Hvis du stadig har et for stort mellemrum mellem lågerne på dine Ivar skabe 🙂 https://m.youtube.com/watch?v=QG6ONjjdyTk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Hej Julie,
  Jeg har luret lidt på dit smukke soveværelse, og er faldet pladask for lampen der sidder på din hylde (den lidt retro grønne), er det et loppefund eller en lampe man kan købe, og i såfald hvor er den fra ? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Katrine, den lampe er jeg også bare så glad for. Det er en Jieldé lampe, de er lidt peberet, men de er stort set altid til salg på DBA 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj

  Det er så fint dit soveværelse! Jeg elsker alle farverne og de fine planter! Din store kaktus er absolut misundelsesværdig! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette Aarre Dalsgaard

  Jep Johanne har ret…i selve hængslet er en skrue, der kan skrues på -find eventuelt vejlledningen frem igen, der er det også forklaret 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Jeg er ret sikker på at du kan justere lågerne ved hængslerne når du åbner skabet så mellemrummet bliver mindre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janne

  Det ser smaddergodt ud Julie! Og jeg er glad for, at jeg ikke er den eneste der har mange ting/meget nips i sit sovevaerelse 🙂 Maa jeg spörge om hvad du har dit töj i? Har selv Pax og hader det, men kan ikke finde paa noget bedre…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har lidt tøj i skabet der på væggen, på stativet og så har jeg et skab i entreen til resten. Jeg vil gerne undgå store klodsede kommoder nemlig, de fylder så forbandet meget 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Hvor er det fint! Jeg selv har svært ved at få mit soveværelse til at se så sammensat ud. Det er bare en seng og et møbel her og der. Måske er det planterne der skaber helheden, hyggen og får det til at se så levende ud? Flot er det i hvert fald!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Alle regnbuens farver