Guide: Små lejligheder med begrænset lys

Opbevaring på budget

Endnu en forespørgsel fra mine kære læsere lyder: Har du mon nogle ideer til opbevaring, der ikke koster et eller flere organer på det sorte marked? Og ja, det kan i tro, jeg har 😀 Men jeg anerkender, at det kan være svært at finde frem til de billige løsninger, fordi Stringpocket stjæler al opmærksomheden 😉 Derfor har jeg udfordret mig selv lidt til at finde opbevaringsmuligheder, der koster mindre end en String Pocket reol. (999,-)

Jeg er næsten nødt til at starte mit indlæg ud med en sjov sammenligning. Hele mit reolsystem i soveværelset, herunder: Skinner, hylder og hyldeknægte + skruer, har kostet det samme totalt som 1 stk String Pocket reol, altså 1000 kr. 😀

Skærmbillede 2016-02-08 kl. 06.31.05image1(6)image2(11)image2(1)

I forbindelse med at jeg fortsat får mange spørgsmål til mit hyldesystem, så kan jeg svare, at hele molevitten er købt i Bauhaus. Jeg har købt de billigste skinner og de billigste hyldeknægte. (Der findes to slags). Mine hylder er limtræshylder, og fås i flere bredder – som passer til flere forskellige hyldeknægte. Jeg mener, at jeg gav omkring 40 kr. pr. hylde, som er de mindste.

TIP: Hvis man gerne vil lave noget praktisk opbevaring på børneværelset til legetøj, kan man nemt lave samme hyldesystem fra Bauhaus og sy et forhæng, der kan skjule plastikherlighederne for os sarte forældre 😉

Nå, men udover mirakel-systemet fra Bauhaus, så har jeg samlet nogle øvrige bud på opbevaring til fornuftige priser nedenfor.

Delica_Phi60_mellem_sort_v_greolDelica Phi vægreol i sort: 675 kr. (HER)

forvandling004Colorpop hylde i flere farver: 469,- pr. stk. (HER)
Fotokredit: Klikk.no

Untitled-2Morris rullebord: 699,- (HER)

Skærmbillede 2016-02-08 kl. 06.20.09Tikki 4-rums modul: 699,- (Låger købes billigt separat) (HER)

0749a6ec0914775aacb13e9e12ebf7faIVAR reol bestående af skab med to låger: 450,- (HER)

1ed187286bbe3e70490279c04fbb380fOMAR stativ: 498,- (HER)
Fotokredit: Emmasilke.dk

Jeg håber, at det bidrog med lidt inspiration til opbevaring på budget. Jeg holder naturligvis øje, hvis jeg falder over øvrige bud. 🙂

Følg med via:

BLOGLOVIN / FACEBOOK / INSTAGRAM

Indeholder affiliate

9 kommentarer

 • Michelle

  Synes det ser så lækkert ud! Jeg overvejer at lave samme hyldesystem på mit kontor til bøger, men ved du hvor meget belastning man må sætte på hylderne? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Din hylde er da klart den smukkeste!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak Natja 🙂 Det er muligvis også noget af det, jeg aldrig kommer til at lave om, så længe jeg bor i denne lejlighed 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ser fedt ud. Selv er jeg stor fan af Ikea’s Lack-hylder, som har skjult ophæng.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • IKEAs Ivar dækker også over reoler. Dem har vi lige brugt til vores viktualierum til opbevaring af diverse langtidsholdbare madvarer. Det var den klart billigste løsning af alle de løsninger vi kiggede på.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte

  Fedt indlæg: ) Omar fra IKEA- der kan jeg ikke se bøjlestangen inde på siden?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er bare et almindeligt vandrør fra et byggemarked, der er sat på 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Det originale billede af Omar stativet er fra Emma Silkes blog 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Guide: Små lejligheder med begrænset lys