Bekendelser fra virkeligheden

Mulige trends, jeg frygter i 2016!

Der findes trends, jeg aldrig kunne have forudset eller forberedt mig på – før de pludselig maser sig frem med deres spidse albuer og tunge korpus. Lad os f.eks. reflektere over en trend, der har formået at regere over os, tilbedende boligentusiaster, de sidste 2 år: Marmor. Hvem havde set den komme?

Vi kan starte med at slå fast, hvilke trends der fortsat er aktuelle fra sidste år: Messing og planter. De er sgu stadig sexede. Men hvis der er noget, jeg har lært om boligindretning, så er det, at hvert kalenderår byder på en ubehagelig overraskelse. Derfor vil jeg præsentere jer for 3 mulige trends, jeg frygter i 2016 😀

T R E N D F R Y G T  N R . 1: Amagerhylden

Skærmbillede 2016-02-14 kl. 04.55.46

Nogen vil med sikkerhed forbinde disse pyramideformede Amagerhylder med nostalgi og ægte retro-guld. Men for mit vedkommende har jeg allerede deltaget i begravelsesceremonien, og ser den helst ikke genopstå – heller ikke i moderne udgaver som ovenstående nyhed fra By Wirth.

T R E N D F R Y G T  N R . 2: Farven rød

Skærmbillede 2016-02-14 kl. 04.36.16

Rød, er ikke kun noget jeg frygter for 2016, men hvert eneste år krydser jeg alle mine lemmer i håbet om, at den farve forbliver ude af øje og ude af sind. Rød, forstyrrer og generer mig, og vil højest sandsynligt altid forblive afskyet af mig. Da jeg så Normann Cph’s Block tables i nye farver, herunder den røde til venstre, blev jeg ualmindeligt angst.

T R E N D F R Y G T  N R . 3: Sølv

0ffb6056d100f7a057842276cedabb4aKilde: Bloglovin

Enten er man guldpige eller sølvpige – Sådan har det altid heddet sig indenfor smykker, mon det også hænger sådan sammen i boligverdenen? I 2014 var kobber den førende trend, og alt hvad vi ejede blev enten spraymalet kobber eller udskiftet med det. I 2015 erstattede messing førstepladsen over førende metaller, så spørgsmålet er nu: Mon sølv bliver in i 2016? I surrely do not hope so.

Hvilke mulige trends frygter i :D?

Følg med via:

BLOGLOVIN / FACEBOOK / INSTAGRAM

Indeholder affiliate

4 kommentarer

 • Sandie

  Min ekskæreste havde en HEL væg malet rød. I en lillebitte stue. Med en sort sofa. Og hvidt højglans sofabord. Da jeg flyttede ind var den røde væg off limits og nu, efter jeg er rykket ud, skal den hudhjælpemig males beige. Mænd og indretning……..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Den røde væg lyder voldsomt traumatiserende. Åh ha, hvorfor eksisterer den farve overhovedet 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Åhh, jeg kan så godt følge dig med hensyn til farven RØD! Jeg ved ikke hvad det er med den farve… Ved nærmere eftertanke kommer der lidt associationer til min barndom. De der opbevaringsbøtter fra Erik Kold (som jeg faktisk godt kan lide, men kun en enkelt ad gangen, og sammen med de gule og hvide). Tænker på fritidshjemmet og børnehaven. Røde plast kaffekander. Det røde bakkebord fra Normann kunne måske passe meget godt ind på “rød stue”, du ved, bakkebordet til glas der rulles ind til frokost… Jeg var på blå stue, og der var altid lidt krig mellem rød og blå stue – måske mit problem med rød stammer derfra 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha! “Kun en enkelt ad gangen”. 😀 Jeg er fuldstændig enig med dig. I den SFO jeg gik i, havde de på alle stuer en kæmpe stor rød sofa, og de er ligeså rædderlige i dag som dengang. Og du har helt ret i det med de røde plastkander. De har dem stadig 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bekendelser fra virkeligheden