Sneak peek: V's nye værelse!

Glor i også ind af folks vinduer?

62132f82ac930aac4c9d05025289406b copyKredit: Hebe kidswear

Læg mærke til ‘også‘ i overskriften, der så fint afslører, at jeg er typen, der glor ind af folks vinduer! 😀 Og jeg dømmer, føj hvor jeg dømmer.. Det er næsten flovt at erkende. Jeg tænker: “Hvorfor i al verden har de valgt at stille sådan en gigantisk reol der?”, “De får da overhovedet ikke udnyttet pladsen i det rum.”, “Det er godt nok en kedelig indretning, de går vidst overhovedet ikke op i sådan noget.”, “Det må være en mand, der bor her.”

Særligt har jeg et horn i siden på de mennesker, der parkerer en jungle i deres vindueskarme! Største antiklimaks, når man ikke får en dyt at se. Det er ret populært her i Viby, dog er de oftest halvvisne.

Har i også en tendens til at dømme folk ud fra deres valg af gardiner/persienner, når i kommer vandrende gennem gaderne og glor? Jeg gør det, og måske er det, fordi mine herlige naboer/genboer og folk indenfor nær radius har nogle ualmindelige interessante løsninger på dette. Der spares, hvor der spares kan her i byen. Så i stedet for gardiner, har jeg set eksempler som: Bruseforhæng, der lige bliver knaldet op foran vinduet. Bom, så er den skid sgu slået. Papkasser, der placeres på højkant. Gud forbyde en solstråle at ramme stuegulvet. Bøger, mange bøger, stablet i tårnhøje bunker i vindueskarmen, så sparede man lige de LACK-hylder fra IKEA.

Jeg er generelt forbandet nysgerrig på andre menneskers liv, og hvad deres indretning fortæller om deres dagligdag, tilværelse og endda også om deres økonomi. Det er egentligt fuldstændig forkert at inddrage økonomien i en analyse af folks måde at indrette sig på. Måske prioriterer man det bare ikke, eller måske er det jeg ser deres smag? Det er pinligt, som jeg tager mig selv i at tænke over sådanne ting. Jeg kan finde på mindst 1100 andre fornuftige ting at torturere min hjerne med.

Godt, jeg bor på 3. sal 😀

Følg med via:

BLOGLOVIN / FACEBOOK / INSTAGRAM

3 kommentarer

 • Haha jeg gør det også selv. Men jeg er også så pisse nysgerrig 😀 jeg dømmer nok mere folk på deres vinduers renhed end deres indretning. “Hvordan kan de holde ud at leve med så beskidte vinduer??” Haha det er hvad der kommer ud af at være kæreste med en vinduespudser 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte I

  Uh, ja – kender det godt, det gør jeg også, kan næsten få hold i nakken af at dreje hovedet for at tage “et kig ind” 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Øhm, ja. Jeg glor meget ind af folks vinduer 😀 Det er som om jeg ikke kan lade være.. Dog ikke for at dømme deres indretning.. Bare for at se hvad de laver!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sneak peek: V's nye værelse!