TIP: Le sac i mini udgave!

ART CRUSH: Solveig Mønsted Hvidt

Untitled-3

Åh, jeg er simpelthen VILD med hende! Som i fuldstændig forblændet af de eventyrlige farver, hun formår at forene ovenpå et broderi-lignende look med lune penselstrøg og et strejf af collage. Solgt til sokkeholderne!

Jeg har nævnt det før, men jeg nævner det gerne igen: Jeg er aldrig inde i Aarhus uden at besøge min yndlingsbutik: 1000 ting i Jægergaardsgade. Udover at butikken forhandler to af mine absolutte yndlings brands: House Doctor og Au Maison, så er det et paradis for nipsejægere med forkærlighed for ting, man ikke umiddelbart kan finde andre steder.

I en lille kurv stod alle ovenstående plakater fra Solveig og så hamrende godt ud! I og med at jeg stadig er på rov efter fine ting til Villums værelse, så måtte jeg hellere udvide hans påbegyndende Stormtrooper-samling med sådan en plakat. Jeg var også urimelig heldig at få ‘Alice‘ (det øverste billede til venstre) i 50×70 cm til badeværelset, som jeg er ved at pifte op. Men det får i snart at se 😉

Hvis i ikke bor i Aarhus-området kan Solveigs plakater også købes lige HER.

Følg med via:

BLOGLOVIN / FACEBOOK / INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TIP: Le sac i mini udgave!