ART CRUSH: Solveig Mønsted Hvidt

Nyt badeværelse? Sæt x i kalenderen d. 5. marts

Dette indlæg er sponsoreret af Badets dag

Dansani_wb_12339-1024x710

Som service-informant, boligblogger og tilbudspotter vil jeg hermed gøre jer opmærksomme på et glimrende initiativ fra landets førende leverandører af badeværelsesartikler. Sammen har de arrangeret: Badets dag d. 5. marts, hvor alle med badeværelsesdrømme har mulighed for at modtage kompetent rådgivning, inspiration og få 20% rabat på alle bestillinger, når man lader dygtige montører om udføre arbejdet for dig. Win/win!

INR-Aspen_ARC-blaa-1024x788INR-Aspen_TRAC-miljoer-1024x686

Som selvudnævnt ‘handy-woman’, er jeg normalt af den opfattelse, at alt kan klares med lidt stædighed, men der er trods alt en række fagområder, hvor jeg absolut ingen viden, kundskaber eller erfaring har. Renovering af badeværelser er et af dem. At skabe et badeværelse efter sine drømme er næppe på niveau med et beskedent hobbyprojekt, man kan kyle ud, hvis resultatet viser sig at være en katastrofe. Det er nærmere et yderst omfattende projekt, der nemt kan udvikle sig til et tidsrøvende byggemareridt, hvis man ikke har allieret sig med kompetente fagfolk.

Et nyt badeværelse bør ikke kun handle om at udpege en håndvask og et brusehoved. Det bør også handle om bæredygtighed, hvor meget man drømmer om at spare på vandregningen, og om at gå på opdagelse i en verden af nye miljøvenlige teknologier. Studier viser at ca. 60% af en husstands vandforbrug sluges af hygiejneformål, hvorfor det er oplagt at søge rådgivning i forhold til mulige besparelser på badeværelset.

Så derfor vil jeg foreslå og anbefale alle med badeværelsesdrømme til at udnytte Badets dag d. 5. marts, der finder sted i alle landets badbutikker. På Badetsdag.dk kan i finde jeres nærmeste forhandler og læse meget mere om initiativet, samt hvilke besparelser i kan gøre jer.

Og nej, din mand bliver ikke mindre mand af at overlade monteringsarbejdet til uddannede fagfolk 😉

Følg med via:

BLOGLOVIN / FACEBOOK / INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ART CRUSH: Solveig Mønsted Hvidt