Nyt badeværelse? Sæt x i kalenderen d. 5. marts

New in: De fineste paper-dolls

DSC_0767 copyDSC_0761 copyDSC_0766 copy

Jeg er blevet lidt pjattet med ting, der dingler rundt og spreder lidt fantasi i de ellers så firkantede rammer, vi lever i 😀 Senest har jeg kastet min kærlighed på disse smukke Paper dolls fra Bob Noon til 90 kr. Manden uden hoved er jo oplagt til Villums værelse. Jeg opdagede dog først, efter jeg tog billeder af dem, at der også hørte en hat med til Villums 😀

DSC_0779 copyDSC_0775 copyDSC_0780 copy

Det er i øvrigt sådan herhjemme, at hvis Villum får noget, skal mor også have! 😉 Så jeg valgte den fine Lady ladder. Uha, vild med hende! I kan finde alle Paper dolls lige HER.

Følg med via:

BLOGLOVIN / FACEBOOK / INSTAGRAM

Indeholder affiliate

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt badeværelse? Sæt x i kalenderen d. 5. marts