New in: De fineste paper-dolls

Fremgang på badeværelset!

Mit badeværelse er hermed gået fra at være fuldstændig ribbet for interiør – til at se bare en lille smule levende ud. Men men men, jeg fik lige snuppet mig en idé i går, da Villums far var forbi for at hjælpe med min nye opvaskemaskine (kilden til alt lykke). Han nævnte, at de i øjeblikket leder efter et teaktræsmøbel, som kan stå under vasken.. GOD IDÉ! Den snupper jeg 😀 Derudover mangler jeg også at sætte nogle små fine hylder op til cremer og parfumer, og naturligvis tilføje mere grønt! I øvrigt drømmer jeg om en laksefarvet håndvask, men det sker højest sandsynligt ikke, eftersom jeg bor til leje. ØV!

DSC_0718 copyDSC_0737 copyDSC_0731 copyDSC_0709 copyDSC_0730 copyDSC_0733 copyDSC_0742 copyDSC_0751 copy

Håndklæder, WC-børste, krus og sæbedispenser er fra Mette Ditmer, købt i Salling. Serien hedder ‘Lotus‘ og fås i flere farver inkl. mørkeblå – den er ret hot! Tandbørsten i træ er fra Nomess. Spejlet, som jeg har ønsket mig i evigheder, hedder ‘Cage mirror‘ og er fra Menu. Kurven er fra Søstrene Grene. Kuglelampen har jeg selv lavet ud af kugler fra 1000 ting i Aarhus – i kan finde en guide lige HER. Plakaten, som i kan se på første billede hedder ‘Alice’ og er fra kunstneren: Solveig Mønsted Hvidt. De to sorte knager er fra House Doctor, også købt i 1000 ting. Bademåtten er fra By Nord til 299,-. Og så er det vidst ikke nogen hemmelighed, at jeg elsker alt fra Meraki! 😀

Følg med via:

BLOGLOVIN / FACEBOOK / INSTAGRAM

Indeholder affiliate

4 kommentarer

 • Hvor ser det virkelig fint ud! Elsker at du har holdt den røde tråd (-:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Herdis

  Hvor ser det lækkert ud. Jeg er ved at indrette mig i en lejlighed og finder masser af inspiration her hos dig, Jeg leder efter fine knager og den sorte knage fra housedoctor er fin. Jeg kan ikke se det på deres hjemmeside, så måske du kan hjælpe: Hænges knagen op med skruer eller klæbepude?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej 🙂 De er hængt op med skruer. Eller man skruer en skrue i væggen, hvorpå man kan trække knagen nedover skruen, hvis det giver mening 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Vær obs på at det ikke er sikkert at teaktræet kan klare fugten på badeværelset 🙂 – det siger min mand i hvert fald 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in: De fineste paper-dolls