Anmeldelse af det nye RETRO magasin

DIY: Hama mini-perler

Jeg føler mig sgu så privilegeret, når morgensolen varmer mine kinder og høretelefonerne brager løs med Lana Del Rey – Ride. Muligvis den hurtigste smutvej til øjeblikkelig lykke. I øvrigt er jeg hemmeligt forelsket i Lana, en gammel sjæl med et brændende hjerte for frihed og en konstant søgen efter rå og intens kærlighed. Fascinerende og bekendt..

DSC_0867 copyNå, men for at komme til sagen, har jeg aldrig været nede med HAMA perler – eller jo, det er vanvittig hyggeligt at lege med dem, men selve looket, har jeg nok aldrig været tiltrukket af. Indtil jeg kastede min kærlighed på HAMA mini-perler. Hvor søde er de ikke lige? Mikroskopiske små lømler, hvor en pincet er en nødvendighed for at få lavet noget som helst, der skal ligne noget. 😀

DSC_0865 copyDSC_0861 copy

Kan i huske, at jeg har nævnt, at jeg er i gang med at tilføje små hyggelige ting på Villums værelse? Mit nyeste projekt involverer HAMA mini-perler og lidt mere Stormtrooper spam 😀 Det er faktisk ikke engang Villum, der er vild med Stormtroopers, det er hans mor, haha! Villum kan bare godt lide superhelte med seje våben. Nå, men jeg har ikke helt fundet ud af, om jeg vil lave en uro, eller noget andet – men i al fald er mit mål at lave flere forskellige perleplader i Stormtrooper tema. Jeg købte alt det nødvendige gear i Panduro Hobby – og jeg må indrømme, at det er en fornøjelse at få en lille pause fra tapetsering, gulvtæppe projekt og vævning.

DSC_0862 copy

Jeg fandt skabelonerne på Pinterest (HER), hvis nogle af jer skulle have lyst til at lege med HAMA-perler 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anmeldelse af det nye RETRO magasin