DIY: Hama mini-perler

Søstrene Grene’s nye interiørkollektion

5cdd1a36084a15797e166252ffa7b135 copy

Jubiiii! Jeg elsker simpelthen, når Søstrene Grene åbner op for godteposen, og viser os hvilke sæsonnyheder, der er på vej! Deres nye interiørkollektion hedder: Det levende kunstværk, hvor farver, former og dimensioner opfordrer til at bryde rammerne i vores hjem. Jeg glæder mig ualmindeligt meget til at gå på rov og er særligt spændt på at se deres lækre gulvtæpper. Den nye kollektion sælges fra d. 10. marts. I kan finde kataloget HER.

1 kommentar

  • lovisen

    Lækre sager, der helt sikkert skal kigges nærmere på. Tror der skal lidt gult ind i hjemmet…

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY: Hama mini-perler