New in: Vintage kimono

Husråd: Fra sløve til skarpe sakse

image2(2)

Jeg har et par forskellige sakse i køkkenet, nogle af dem bruger jeg til blomster, og andre bruger jeg til helt almindelige ting herhjemme. Efter noget tid har jeg bemærket, at de godt kan gå hen og blive sløve og knap så anvendelige. Men i stedet for at smide dem ud, har jeg fundet et lille trick, der gør dem ligeså gode som ny igen. Du skal faktisk bare tage dine sløve sakse og klippe i noget sandpapir med dem. Belive it or not – men det virker 🙂 Jeg har netop gjort det samme med min nyeste stofsaks i forbindelse med mit gulvtæppe projekt.

image1(4)

Følg med via:

BLOGLOVIN / FACEBOOK / INSTAGRAM

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in: Vintage kimono