Anmeldelse af 'VÆRK': Det nye kunstmagasin

My point of view: Søstrene Grenes spring collection ’16

DSC_0399 copy

Jeg kan næsten ikke dy mig, selvom jeg måske bare burde lade det ligge. Men som stor tilhænger af Søstrene Grenes tidligere interiør-kollektioner, kan jeg ikke lade være med at sammenligne dem. Og denne gang må jeg indrømme, at jeg er noget skuffet over nyhederne, der udkom d. 10. marts. Jeg plejer at troppe loyalt og spændt op til åbningsdagene for interiør-nyhederne, men denne gang blev jeg faktisk hjemme. I stedet tog jeg derind efter nogle dage for at tilfredsstille min nysgerrighed.

Da jeg så kataloget glædede jeg mig helt vildt til at se nærmere på kelim-serien, men jeg blev på ingen måde forelsket – heller ikke i urtepotterne eller kunstværkerne. Jeg var egentligt også spændt på at se nærmere på puderne med læderstrops, men de virkede overraskende flade og skreg efter kvalitet, som jeg ellers synes Søstrene Grene har været gode til at sørge for på det sidste. Til gengæld er jeg svært begejstret for den lækre keramik, som i kan se på ovenstående billede 🙂 Keramikken løfter i høj grad kollektionen – det er lidt en skam, at det næsten allerede er revet væk fra hylderne 😀

Jeg kunne godt tænke mig at høre jeres vurdering? Hvad synes i om den nye interiørkollektion?

Følg med via:

BLOGLOVIN / FACEBOOK / INSTAGRAM

15 kommentarer

 • Nip

  Jeg har været i Søstrene Grene i dag da de nye stole kom, og jeg fik heldigvis det jeg kom efter. 4 fine blå(grå) stole. Jeg er helt vild med dem, og ser frem til at få dem ind i min nye lejlighed 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne

  Måske en my farvet af at jeg arbejder hos søstrene grene, men min interesse for indretning er lige så stor som hos I andre 😊 Jeg er ikke helt enig i, at denne bolig kollektion var dårlig. Keramikken taler du også pænt om og den er også ualmindelig flot, nåede desværre ikke selv at få, da vi som personale ikke må reservere. Jeg synes blot at de små trækasser i eg, bordene i eg og de sorte metalkasser samt stumtjeneren er fantastisk god kvalitet til super priser. Jeg har også selv købt både tæppe og kelimpuden som er rigtig fine, så jeg synes lige at jeg vil forsvare min arbejdsgiver ☺️ Måske er det et spørgsmål om at stilen ikke er faldet i jeres smag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • susanne

   vil dog gerne give dig ret i, at puderne med læder mangler lidt luksus touch, men til 69,- får man måske ikke helt Louise Smærup kvalitet ;-)… iøvrigt kæmpe thumps up for det endelige resultat på dit tapet projekt, ser skide godt ud

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine T.

  Jeg manglede virkelig en vase, og faldt pladask for deres keramikvase ( magen til den på dit billede ). Men jeg synes faktisk den står vildt dårligt. Bunden er ikke lavet ret godt, så den står mega ustabilt, så jeg er ret skuffet, og synes ikke den smule der er tilbage i butikkerne står bedre. Øvs.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vibeke

  Ja jeg tilslutter mig også din mening. Jeg blev meget skuffet over deres katalog. Slet ikke så spændende og lækkert som det har været de andre gange. Øv! Men lad os håbe at den næste kollektion slår benene væk under os igen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er jeg faktisk næsten sikker på, at de gør! 😀 En stor kanon som SG vil umuligt kunne præstere at skuffe to gange i streg 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Julie,
  Jeg er meget enig med dig, dét må jeg bare sige. Jeg synes, de mange gange tidligere har taget pusten fra mig med deres kollektioner. Jeg blev egentlig ret spændt efter at have bladret i kataloget, men da jeg så produkterne i virkeligheden, levede det SLET ikke op til mine forventninger. Det er lidt ‘øv’, men til gengæld er jeg trippelforelsket i keramikken fra kollektionen. Jeg nåede desværre ikke at få fingrene i særlig meget (dobbeltøv!), men mon ikke de fylder op på et tidspunkt?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mon ikke de får et læs mere? Jeg ville gerne have haft fingrene i en lyserød vase og en grøn krukke – men forståeligt nok var de hapset som det første 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebecca

  Jeg købte en enkelt kelim-inspireret pude som jeg er rigtig glad for 🙂 det er 100% bomuld, men farverne er trykt på. Men den kostede jo så også kun 50 kr, så man kan nok ikke forlange mere 🙂 synes også keramikken var fin!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Larsen

  Jeg er helt enig, jeg fandt den også gabende kedelig, hvorimod jeg sidstegang var helt forelsket.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne V

  Jeg er langt hen ad vejen enig i dine betragtninger. Dertil er jeg lidt skuffet over, at en del af det lækre keramik ikke må anvendes til fødevarer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, det er lidt ærgerligt. Kunne være fantastisk, hvis man måtte anvende kanden, som kande og ikke bare som vase. Det skal også lige understreges, at mine skumfiduser kun er til pynt, haha 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

   Hvor finder i information om, hvilke dele der ikke må bruges til fødevarer? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj

  Jeg kunne ikke være mere enig i din holdning til deres nye kollektion. Jeg styrtede ned i Søstrene Grene d. 10. efter skole, men måtte gå tomhændet hjem, fordi jeg ikke oplevede at varernes kvalitet levede op til min forventning. I forhold til den tidligere kollektion (som var helt fantastisk) var den nye noget skuffende. Jeg håber på comeback fra deres side, når den næste kollektion kommer ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anmeldelse af 'VÆRK': Det nye kunstmagasin