My point of view: Søstrene Grenes spring collection '16

3 nye yndlingsfund fra Ellos

Sponsoreret indlæg

Untitled-1

Denne gang har jeg forelsket mig i 3 vidt forskellige ting fra Ellos – to af dem matcher min nuværende vintage-begejstring ret godt. Fund nr. 1. er denne helt fantastiske maxikjole med flænset hals. (Den er i øjeblikket nedsat med 30% – og koster nu kun 490 kr.) Jeg har et ganske særligt forhold til maxikjoler, man føler sig så dejlig fri i dem, og man skal desuden ikke tænke på at suge maven ind, når man sidder ned – dobbelt win! Den egentlige årsag til købet er også, at min søster og jeg rejser til Budapest næste weekend, og jeg er derfor nødt til at have en ny kjole med – Så nej, det er absolut ikke en optakt til at blive modeblogger haha, never gonna happen 😀 I forhold til størrelsen er den ganske normal. Jeg bestilte en str. M for at være sikker på, at den ikke sad suget til kroppen, men jeg ville sagtens kunne passe en small også. Jeg er i øvrigt ret sikker på, at den vil blive luftet hele sommeren.

Derudover har jeg længe haft lange øjne på Canon Ross lampen, og da jeg så, at den udkom i hvid/messing, slog jeg altså til! Den er en oplagt erstatning for de populære Kaiser Idell lamper og blender helt naturligt ind i mine omgivelser herhjemme. Den er super aktuel i forhold til den populære retrotrend, og så er jeg ret vild med formerne på den.

DSC_0443 copyDSC_0441 copyDSC_0445 copyDSC_0449 copy
Sidst men ikke mindst faldt jeg pladask for denne hæklede flagranke i de fineste pasteller til Villums værelse. Det var en sand fornøjelse at pille min discount-ranke ned i papir og sætte den nye bløde ranke op. Villum har godkendt den med kommentaren: ‘Hold op den er blød‘. Ellers er det nok mere hans mor, der er oppe at ringe over den 😉

DSC_0414 copyDSC_0427 copyDSC_0428 copyDSC_0430 copy

I øvrigt er den industrielle seng, Tapet og gulvtæppe også fra Ellos.

Følg med via:

BLOGLOVIN / FACEBOOK / INSTAGRAM

Indeholder affiliate

2 kommentarer

 • Anette

  Åh så fin den kjole er….. Jeg kan desværre bare ikke finde den på http://www.ellos.dk ;-(
  Vil du oplyse mærket på kjolen?
  God påske 🐰
  Dbh Anette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Sikke nogle fine køb 🙂 Hvor er hylderne fra i Villums værelse?:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My point of view: Søstrene Grenes spring collection '16