3 nye yndlingsfund fra Ellos

Mit drømme-badeværelse

Dette indlæg er sponsoreret af IFÖ

Skærmbillede 2016-03-18 kl. 11.00.21

I dette sekund er jeg svimlende misundelig på jer med hus eller ejerlejlighed, fordi i har mulighed for at skabe lige præcis de badeværelser, i drømmer om. Hvis jeg skulle forsøge at beskrive mit drømmebadeværelse, er det meget muligt at IFÖ har ramt fuldstændig plet med disse kampagnebilleder for deres nye Spira Art serie. Magen til kontrastgenialitet og nordisk nostalgi, skal man lede længe efter. Jeg er pjattet med, hvordan de rustikke rammer komplimenterer de elegante porcelænselementer. Selvom kun de færreste af os er velsignet med en bjælkebolig, så udgør disse billeder et yderst brugbart fundament for inspiration.

Skærmbillede 2016-03-18 kl. 10.59.39Skærmbillede 2016-03-18 kl. 10.59.53Skærmbillede 2016-03-18 kl. 11.00.06

IFÖ‘s nye Spira Art serie er designet til at aflaste os fra besværlige rengøringsmareridt. F.eks. er ovenstående væghængt toiletskål et drømmescenarie for alle os med mikroskopiske badeværelser. Først og fremmest fordi den ikke røver gulvplads, og man derfor ikke er tvunget på knæ i en position kun slangemennesker kan mestre for at gøre rent rundt om WC’et. Derudover har den væghængte toiletskål og det gulvstående toilet ingen skyllekant, hvilket både reducerer støjniveauet ved skyl – og spænder ben for snavs og bakterier, der kan sætte sig fast. Det er bestemt også værd at nævne, at Spira Art serien er glaseret med IFÖ clean glasur, som gør elementerne nemme at rengøre.

Desuden er jeg ret vild med håndvaskens svævende udtryk, som understreger at håndvaske ikke behøver at se tunge ud og voldsomme ud. Den fås i to størrelser, så den både matcher det lille og det større badeværelse.

træ1

Skærmbillede 2016-03-18 kl. 10.59.17

Hvis man er velsignet med et badeværelse, hvor man faktisk kan vende sig om uden at daske ting ned fra hylderne, er det gulvstående toilet bestemt ikke nogen dårlig investering. Udover de ovenstående fordele, sparer man nemlig op til 0,5 liter vand pr. skyl, hvilket både reducerer din vandregning og er miljøvenligt. Den kombination er de færreste mennesker i mod.

Følg med via:

BLOGLOVIN / FACEBOOK / INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 nye yndlingsfund fra Ellos