Loppefund fra flagstangs-marked i Musikhuset

Mit mål med mit hjem?

DSC_0441 copy

Den kommentar jeg får allerflest gange, når jeg har besøg er: Har du nu lavet om igen? Det er primært min mor, der stiller det spørgsmål igen og igen 😀 Jeg bebrejder hende ikke, for det må da være forvirrende for mine gæster. De har aldrig nogen anelse om, hvordan der ser ud næste gang, de kommer. I weekenden havde jeg besøg af en veninde, som sagde noget, der ramte målet med min indretning ret præcist. Hun sagde: ‘Der er så meget at kigge på her hos dig, det er spændende‘. Sidst hun var her, bustede jeg hende i at vimse rundt og prikke lidt til alle mine dimserier i soveværelset. Det mindede mig om, hvad jeg egentligt gerne vil med min indretning.

Mit overordnede mål er at tildele hvert rum sin egen personlighed og unikke udtryk – uden at klippe den røde tråd. Jeg vil gerne have følelsen af, at jeg kan trække noget ud af hvert eneste rum – som jeg kan sætte i forbindelse med min personlighed – og forme til små selvstændige kunstværker. Ambitiøst ikke? Men jeg er dybt seriøs 🙂

F.eks. er der en særlig grund til, at jeg er faldet pladask for vintage tapeter. Jeg er en gammel sjæl, og har altid været det. Jeg bliver altid overrasket over, at jeg ikke er ældre, når jeg bliver konfronteret med tallet i mine fødselsdagskort. Nogle gange tænker jeg: ‘Er det en joke? Jeg har jo levet i 100 år.’ Om en måned fylder jeg 27 år, det er sgu lidt ironisk. Inden i er jeg en krydsning mellem et eksperimenterende børnehavebarn og en gammel træt krikke i rullestol. Måske er det ikke så underligt, at det kun er de færreste, der kan regne mig ud 😀

Følg med via:

BLOGLOVIN / FACEBOOK / INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Loppefund fra flagstangs-marked i Musikhuset