10 alternativer til plakater og billeder

3 stylings fra ILVA’s overraskende lækre sortiment

Sponsoreret indlæg

Jeg har på denne fine tirsdag allieret mig med ILVA og har derfor tilladt mig at lege amatør-stylist i photoshop. Jeg er faktisk vildt overrasket over, hvor mange lækre ting, de har i øjeblikket – endda også som matcher min stil noget så fremragende.

Som mange af jer allerede ved, står min stue lige nu splitter nøgen, da jeg skal have skabt et helt nyt rum med farver, nye møbler og en hulens masse tapet. Derfor har jeg stylet 3 forskellige look, som jeg allesammen ser som muligheder til stuen. Jeg er f.eks. svimlende forelsket i den grønne gulvlampelook nr. 1. Helt fantastisk. Og så er jeg ret stor fan af at placere en daybed ude i rummet, så væggene er fri til opbevaring. Det skaber sådan en dejlig atmosfære.

ilva1Reol / Grøn gulvlampe / Daybed / Plaid

Look nr. 2 kan umuligt overraske nogen? Og så er jeg simpelthen nødt til at fremhæve det imponerende Split spejl nedenfor. Det fås i øvrigt også i en anden variant HER. Hvor mange af jer tør oddse på, at det spejl hænger i mit hjem indenfor en uge? 😉 – Og ja, jeg har stadig ledig vægplads i soveværelset, indtil jeg får fixet min stue. Desuden har jeg besluttet mig for, at min kommende sofa skal være lyserød. ILVA har i øvrigt denne model på tilbud i øjeblikket, hvis andre end mig er på udkig efter en smuk retro-inspireret sofa 🙂

Untitled-1
Lyserød sofa
/ Pyntepude / Sofabord / Gulvlampe / Split spejl / Vase

Look nr. 3 er jeg helt tosset med. Jeg har nemlig valgt at flytte min kommende TV-væg over på en af mine skråvægge, for at undgå at TV og elektronik kommer for meget i fokus i stuen. Jeg er virkelig dårlig til den slags gejl i indretningen. Endnu værre er, når mænd skal have deres højttalere på størrelse med rundetårnet installeret også. Det slipper jeg heldigvis for i øjeblikket. Modsat kan man så argumentere imod alt det en mand i mit hjem skulle sluge for nogle kameler 😉

Jeg har dog fundet ud af, at fjernsynet virker knap så dominerende på tapet eller farvede vægge. På den måde mindsker man kontrasten mellem sort og hvid – ret smart. Derudover er min mission bl.a. at tilføje en hel del farve – og hvor har jeg dog ledt efter et TV-møbel i en lækker tøsefarve, som samtidig også er pænt. Denne model hedder Claire, og matcher ikke kun min smag – men også mit budget. (Det er dog ikke utænkeligt, at jeg tilføjer et par vintage greb på den). Men min helt store kærlighed hos ILVA er denne grønne lampe, både som bordlampe og gulvlampe. Jeg MÅ eje den! Sidst men ikke mindst skal jeg lige tippe jer om, at ILVA også huser de fineste hængepotter til budgetpriser!

Untitled-2-RecoveredGrøn Lalu lampe / Lyserød Claire skænk / Hængepotte

Så fik jeg vidst også skejet lidt ud – jeg håber det har givet anledning til nogle gode ideer og lidt ny inspiration. Forresten vil jeg opfordre jer til at tilmelde jer ILVA’s nyhedsbrev, hvor i bl.a. vil modtage diverse tilbud og nyheder, så i kan holde jer opdateret.

Følg med via:

BLOGLOVIN / FACEBOOK / INSTAGRAM

2 kommentarer

  • CK

    Uh, den vil jeg da måske gerne købe! Hvad er prisen?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lea nielsen

    Jeg har den rosa sofa, splinterny, og vil gerne sælge den, da den alligevel ikke kan stå i det rum, hvor den var tiltænkt. Hvad vil du give? Venlig hilsen lea

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 alternativer til plakater og billeder