3 stylings fra ILVA's overraskende lækre sortiment

DIY: Sofistikeret påskepynt

Min ultimative svaghed som boligblogger er min komplette negligering af traditioner. Jeg glemmer dem ikke, jeg ignorerer dem med vilje. Måske skyldes det at farverne, der er forbundet med dem, er så forstyrrende, hvorfor skal de egentligt også være det? Skrige gul i påsken og knaldrød i julen? Måske skulle jeg gøre oprør? Ellers skulle jeg måske bare nøjes med at fremhæve smukke alternativer. Det er nok en bedre løsning – Et oprør kræver så meget energi 😀

Untitled-3 1 / 2 / 3 / 4

 ◊

Følg med via:

BLOGLOVIN / FACEBOOK / INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 stylings fra ILVA's overraskende lækre sortiment