Sådan undgår du elendige viskestykker uden sugeevne!

Paradisco Productions: After the Disco

Indlægget er sponsoreret af Paradisco Productions

DSC_0079 copy

Jeg har noget med mørke plakater for tiden, de fungerer som en vidunderlig kontrast i mit hjem. På en måde skaber de en ro, der er nødvendig for at afbalancere alle mine impulser i min indretning. Jeg stødte første gang på ‘After the Disco‘ af Paradisco Productions på Instagram, og lige siden har jeg haft et kærligt øje til den. Derudover er der noget interessant ved teksten, som jeg ikke helt kan undlade at tolke lidt på. I kender mig, i ved, at jeg ikke kan lade være. “After the Disco – The stars come out.” Måske har jeg fået for lidt søvn og drukket for meget kaffe, men plakaten får mig til at værdsætte aftenro efter en kaotisk dagligdag med tusindvis af indtryk, ting og mennesker, man skal forholde sig til. Den hænger lige overfor min seng, og formår ganske enkelt at stabilisere mit sind, inden jeg går til køjs.

DSC_0076 copyDSC_0055 copyDSC_0046 copyDSC_0067 copy

Min forudsætning for at forelske mig i en plakat, er, at jeg skal smittes af den. Den skal gøre indtryk på mig, gøre mig nysgerrig, forføre mig lidt og give anledning til drømme, tanker og ro. Det er ikke altid nok bare at være smuk – I hvert fald ikke i mine kritiske og overanalyserende øjne 😉 Desuden er jeg nødt til at dele min begejstring for det geniale navn: Paradisco Productions. Det navn gjorde mig hamrende nysgerrig på, hvilke tanker der lå bag.

Tina Rud, designer, beskriver betydningen af navnet således: “Inden jeg startede Paradisco Productions, arbejdede jeg som tøjdesigner i mange år. Vi skulle udvælge farver til en kollektion, og der så jeg en farveprøve, der hed Paradisco. Jeg faldt for ordet med det samme. Jeg har altid været tiltrukket af 70’erne og 80’erne i tøj, musik og stil, så det beskrev fuldstændig mig: Paranormal Discopige. Jeg elskede det faktisk så meget, og synes at ordet var så fedt, at jeg gik hjem og lavede et statement maleri. Da det så kom til at skulle vælge et navn til firmaet, hang løsningen jo lige der! Productions blev tilført bagefter, da jeg har store ambitioner for Paradisco, og at det skal blive til et stort designhus engang.”

Det, jeg er allermest begejstret for ved Paradisco Productions er originaliteten. Jeg er endnu ikke stødt på andre brands, der laver tilsvarende – samtidig er der en genkendelighed ved Paradisco, som i følge mig er en uvurderlig kvalitet at have som et kreativt brand på vej frem. Jeg vil sidde med trillende tommelfingre og vente i spænding på næste kollektion. Nedenfor har jeg samlet nogle af mine øvrige favoritter til jer, men i kan også se alle plakater fra Paradisco Production lige HER.

Untitled-41/ Inked  2/ Angelica  3/ Orbit  4/ Underwatery

Følg med via:

BLOGLOVIN / FACEBOOK / INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan undgår du elendige viskestykker uden sugeevne!