IKEA lancerer ny fotokunst-kollektion i begrænset periode

Jeg har købt sofa – Gæt hvilken!

Untitled-1En ting var sikkert, da jeg skulle bestille ny sofa – den skulle være i en farve. Ingen sorte, hvide, grå eller beige møbler er velkommen i min stue, efter jeg har ryddet rummet fuldstændig for møbler, for at starte forfra. At vælge en ny sofa er faktisk sværere end bare lige at klikke og betale. Jeg har ombestemt mig minimum 400 gange på under 14 dage. Disse 6 ovenstående var mine absolut favoritter – allesammen fra Sofakompagniet. Jeg er vild med priserne, farverne og designet. Den øverste til venstre: Salton, er Emil Thorup’s nyeste design for Sofakompagniet. For pokker, hvor har jeg været forelsket i den. Men det endte med at blive en af de andre. Kan i gætte hvilken? 🙂 Mit valg endte med denne über feminine lille sild! Lige nu er jeg den der emoji med hjerter i øjnene. 😀 Modellen er helt ny og hedder Murphy.

Skærmbillede 2016-04-01 kl. 23.08.05Skærmbillede 2016-04-01 kl. 23.08.22Skærmbillede 2016-04-01 kl. 23.08.41

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

IKEA lancerer ny fotokunst-kollektion i begrænset periode