Nyt fra Vee Speers: Botanica

Hjælp mig med at vælge tapet til stuen!

I går fik jeg min nye ‘Murphy‘ sofa hjem fra Sofakompagniet. En rigtig lille lyserød sild. Af gode grunde har jeg ikke kunnet vælge tapet til stuen, før jeg havde styr på, hvilken sofa, jeg skulle have. Så nu er jeg kommet til et punkt, hvor jeg har brug for jeres hjælp med at udvælge et tapet, for jeg er faktisk lidt i tvivl. Umiddelbart er jeg mest lun på 5 & 6 nedenfor. Alle tapeter er fra Retrovilla. 🙂 Vild med den biks!

Untitled-2

1/ Søs tapet  2/ Ava tapet 3/ Olga tapet 4/ Alberte tapet 5/ Candyfloss tapet 6/ Jemma Tapet 7/ Sigga tapet 8/ Tora tapet

Følg med via:

BLOGLOVIN / FACEBOOK / INSTAGRAM

9 kommentarer

 • Först o främst: härlig blog! Sedan: underbar soffa! Jag röstar på tapet nr 1 eller nr 2. Den första är både blommig men ger också ett grafiskt intryck. Snyggt till den enkla soffan. Ha en go helg!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ellen

  Klart Nr. 6! 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Enig i nr. 6! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann

  Det kommer meget an på hvilket udtryk du går efter. Umiddelbart synes jeg 6 går bedst til sofaens farve, da farverne i tapetet giver lidt modspil. De andre tapeter synes (baseret på mit online view) at falde for meget i med sofaen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • 1, 3 og 6 er virkelig fine, og yndige, gæder mig til at se det færdige resultat:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Absolut nummer 6! Den er helt speciel!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Jeg synes nr. 6 ville være så flot:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebecca

  Jeg kan bedst lide 2, 6 og 8 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt fra Vee Speers: Botanica