Nyt fra Vee Speers: Botanica

Hjælp mig med at vælge tapet til stuen!

I går fik jeg min nye ‘Murphy‘ sofa hjem fra Sofakompagniet. En rigtig lille lyserød sild. Af gode grunde har jeg ikke kunnet vælge tapet til stuen, før jeg havde styr på, hvilken sofa, jeg skulle have. Så nu er jeg kommet til et punkt, hvor jeg har brug for jeres hjælp med at udvælge et tapet, for jeg er faktisk lidt i tvivl. Umiddelbart er jeg mest lun på 5 & 6 nedenfor. Alle tapeter er fra Retrovilla. 🙂 Vild med den biks!

Untitled-2

1/ Søs tapet  2/ Ava tapet 3/ Olga tapet 4/ Alberte tapet 5/ Candyfloss tapet 6/ Jemma Tapet 7/ Sigga tapet 8/ Tora tapet

Følg med via:

BLOGLOVIN / FACEBOOK / INSTAGRAM

   

9 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt fra Vee Speers: Botanica