Dinglerier og DIY-tip til uroer

Jeg har sået et stel!

Indlægget er sponsoreret af ILVA

I søndags var jeg en tur i ILVA for at liste lidt rundt blandt deres smukke nyheder. Bl.a. stod jeg i minimum 20 minutter og stirrede på den grønne lampe, jeg viste frem i et tidligere indlæg (HER). Den er ligeså vidunderlig i virkeligheden, tilføjer jeg lige. Men jeg havde på forhånd besluttet mig for, at jeg skulle forsøge at fokusere på glas, og så var jeg også blevet ret varm på Nordic Sea stellet fra Broste Copenhagen, som ILVA er blevet forhandler af. Efter jeg er færdig med at renovere stuen, skal jeg bestille nyt køkken. Og hvis der er noget, jeg oprigtigt mangler, så er det tallerkner, skåle og glas, der matcher. Jeg synes efterhånden også, at hvide tallerkner er blevet lidt tørre at glo på – er det bare mig? Det er vidst på tide, jeg træder ind i de voksenes rækker og gror et stel, som jeg kalder det 😀

DSC_0140 copyDSC_0184 copyDSC_0189 copy
Jeg skyndte mig naturligvis at hapse en del af Nordic Sea stellet. Jeg er så vild med, at ingen tallerken, skål eller krus er ens, hvilket er med til at skabe lidt charme. Derudover er jeg ekstremt begejstret for priserne. Jeg vil helt klart anbefale, at man vælger hvilke dele, man vil have i ILVA‘s bolighuse, da der findes to forskellige nuancer. Den ene er lidt beige-agtig, i mens den anden har et blåt skær, hvilket er den type, jeg har valgt. Jeg startede med at købe 4 tallerkner (99,- pr. stk), 4 frokosttallerkner (69,- pr. stk), 4 krus (59,- pr. stk) og 4 skåle (59,- pr. stk). Jeg drømmer stadig om fadet (329,-) og den store ‘salatskål‘ (229,-), men jeg kunne simpelthen ikke bære mere. Som i kan se, er det priser, vi allesammen har en chance for at være med på.

Noget af det første jeg testede, da jeg kom hjem med mine nye skønheder, var om man kunne holde om krusene, hvis man havde varme drikke i dem. Der er ikke noget værre end kopper og krus, der bliver skoldende varme på ydersiden, når man forsøger at nyde en kop kaffe. Jeg kan glædeligt annoncere, at de er harmløse at drikke varme drikke af. Så dem kan jeg roligt anbefale jer at investere i. 🙂

DSC_0143 copyDSC_0123 copyDSC_0116 copyDSC_0155 copyDSC_0165 copyDSC_0147 copyDSC_0131 copy
Derudover fik jeg også fingrene i 4 stk Smoke glas. Jeg har virkelig savnet nogle lave vandglas med lidt kant. Og så er jeg ret glad for den mørke bund. Der er dog 1 ting, jeg mangler. GULDBESTIK! Oh sweet lord, det ville fuldende min lykke. Jeg stod med den fine sorte kasse i hånden i ILVA. 16 hellige dele lukket af et sort bånd. Der står så meget Julie på den. Jeg har selvfølgelig testet bestikket sammen med Nordic Sea. Urimeligt godt match! Belejligt, man snart har fødselsdag! 😀

webshopax25ilva71-71201364-501

Følg med via:

BLOGLOVIN / FACEBOOK / INSTAGRAM

5 kommentarer

 • Åh. Guldbestik.
  Jeg har blue fluted tallerkner fra Royal Copenhagen, og mormors gamle krystalglas med guldkant bruger vi til hverdag (fordi smukke ting skal bruges hver dag), og guldbestik ville simpelthen være hamrende smukt til. Min kæreste er desværre IKKE imponeret over guldbestik. Stivstikker 😂

  Og så vil jeg lige tilføje at jeg puttede dig på min hjemmeskærm på telefonen forleden. Altså, lavede en direkte adgang til therustyhome.dk – så slipper jeg for besværet med at åbne safari og alt det der 😉
  Hvad med en therustyhome app Julia? Det mangler vi altså.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow, det er flot stel, jeg er virkelig en sukker for pænt porcelæn i alle afskygninger, som har lidt kant eller anderledes:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Gud hvor er det pænt! Har selv kigget på stellet fra Christian Bitz, men nu er jeg da blevet helt i tvivl om hvad jeg skal vælge! Og det kunne være så lækkert med guldbestik til:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Synes du skal vælge det her sæt, det er bare så smukt 😀 ! Og ja det guldbestik der, ihhh! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dinglerier og DIY-tip til uroer