Poster-crush!

En fremragende webshop!

Jeg har været på lidt af et gulvlamperov de sidste par uger, let’s be honest, det er jo en evighedsrejse! Hvis jeg havde økonomien til det, ville jeg da klart foretrække en Gubi lampe i vintage rød. Eller hvis man skulle være en rigtig gris, så er Bernard Schottlander også en ret sexet sild at have stående. Men eftersom der gerne skulle være råd til at høste nips til resten af stuen, må jeg nok hellere finde mig en mere beskeden model. Så det har jeg gjort, hvilket ledte mig videre til en utrolig interessant webshop: Unoliving. Jeg er nemlig faldet pladask for nr. 11 nedenfor, gulvlampen i messing med et noget så tiltalende vintagelook. Endnu bedre er, at den ikke resulterer i blødende budget, fordi den kun koster 1349 kr.

Samtidig har jeg også gjort mig nogle andre interessante opdagelser, f.eks. er jeg fuldstændig oppe at ringe over metalskabet (nr. 1), som kunne udgøre en fed kontrast til de mere tøsede items, jeg så småt er begyndt at hverve mig. Tilmed er det grønne marmorbord fra House Doctor et billigt alternativ til de populære Ox denmarq borde eller Gubi’s version. However, nedenfor har jeg samlet nogle af de ting, som jeg er mest vild med fra Unoliving.

Untitled-31. Metalskab / 2. Spejl / 3. Skuffekommode / 4. Suede puf / 5. Handle sidebord / 6. Gulvtæppe / 7. Kurve /
8. Messing bordlampe / 9. Grønt marmorbord / 10. TV-skænk / 11. Messing gulvlampe

Følg med via:

BLOGLOVIN / FACEBOOK / INSTAGRAM

Indeholder affiliate

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Poster-crush!