Shopping-guide til Budapest

3 brands = Samme design?

Det her er pudsigt! Jeg har før nævnt her på bloggen, at jeg er faldet over to brands, der har lanceret den samme lampe, men nu har jeg denundenlynme (det ord, har jeg længe haft lyst til at bruge 😀 ) fundet endnu et mærke, der hopper med på vognen. Hvordan kan det egentligt lade sig gøre? 😀 Først spottede jeg DAY Home’s variant på Ellos, og efterfølgende House Doctor’s lancering af samme lampe i deres katalog – og i dag faldt jeg over Dutchbone’s variant. (Forhandles på Unoliving). Er jeg den eneste, der tænker: Wired? 😀

Untitled-4

Dutchbone: 1299,- / 2. DAY Home bordlampe: 2499,- / 3. House Doctor væglampe: 949,-

Følg med via:

BLOGLOVIN / FACEBOOK / INSTAGRAM

1 kommentar

  • Dianna

    Kan sagtens forstå din undren, men det sker, når de forskellige mærker alle sorcer varer i østen. De er sikkert alle tre lidt trætte af tilfældet, men når de har opkøbt den er der ikke rigtig noget at gøre.
    Men man kan konkludere at mange indkøbere synes det er en fed lampe 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shopping-guide til Budapest